Njuškalo
Featured

Huawei Petal Ads pridružuje se udruzi Mobile Marketing Association Europe

Oglasi za Petal Ads će doprinijeti uvidima u perspektivu među tvrtkama članicama kako bi stekli daljnje priznanje za svoj doprinos u industriji
Oglasi za Petal Ads će doprinijeti uvidima u perspektivu među tvrtkama članicama kako bi stekli daljnje priznanje za svoj doprinos u industriji
Oglasi za Petal Ads će doprinijeti uvidima u perspektivu među tvrtkama članicama kako bi stekli daljnje priznanje za svoj doprinos u industriji

Petal Ads (prethodno Huawei Ads) postao je član Udruženja mobilnog marketinga (MMA) za Europu. Taj strateški potez dokaz je predanosti oblikovanju i postavljanju budućnosti mobilnog marketinga i proširivanju platforme za mobilne oglase među ključnim oglašivačima i u Europi

MMA se sastoji od preko 800 članova - tvrtki na globalnoj razini i jedino je udruženje koje čine povezani ekosustavi trgovaca, Martech subjekata i medijskih kompanija koje stvaraju arhitekturu i budućnost mobilnog marketinga. Uspostavljanjem regionalne prisutnosti u Europi, uključujući i povezivanje u MMA udruge u Njemačkoj, Velikoj Britaniji i Turskoj, Petal Ads platforma je dobro pozicionirana za maksimalno korištenje svih pogodnosti i stručnosti ove udruge kako bi doprinijela napretku industrije i uspostavi svog položaja kao ključnog kandidata u mobilnom marketinškom prostoru.

"Međusobno povezani ekosustav Petal Ads od preko 730 milijuna aktivnih korisnika Huawei uređaja omogućuje oglašivačima da dosegnu ogromnu publiku. Prvoklasna rješenja za targetiranje skupina crpe iskustvo i vrijedno znanje stečeno iz podataka prve strane, osnažujući oglašivače da svoje mobilno oglašavanje podignu na višu razinu. " rekao je Jaime Gonzalo, potpredsjednik Huawei Mobile Services Europe. "Dok se kombiniramo gradimo na inovativnom pristupu, ponosni smo što smo se pridružili MMA -u kako bi bolje podržali partnere i omogućili jedinstveno iskustvo milijunima korisnika." 

Članstvo u MMA -u omogućava da se oglasi za Petal Ads umreže i da se ostvari suradnja s preko 700 članova iz više od 40 zemalja iz ekosustava mobilnog marketinga. Petal Ads pridružuje se drugim tvrtkama članicama i sudjeluju u zaduženim internim odborima, kako bi aktivno uspostavili najbolje prakse i smjernice za mobilni marketing u cijeloj industriji, predstavljajući najbolje nacionalne i međunarodne prakse.

Predana znanosti i ispitivanju raznih činjenica, MMA vjeruje da je stvaranje pozitivnog marketinškog utjecaja prožeto i konstruktivno osporavanje statusa quo. MMA potiče poslovne lidere da aktivno usvoje dokazane, vršnjačke i znanstvene prakse za postizanje uspjeha. Isto tako i Petal Ads stvara pozitivan utjecaj u industriji za svoje partnere, slijedeći međunarodne standarde najbolje prakse.

Kao član MMA -e, Petal Ads raduje se što će se pridružiti raspravama o mobilnom marketingu putem fizičkih i virtualnih događaja i industrijskih resursa što će omogućiti platformi da njeguje i razvije odnose s članovima i drže prst na pulsu trenutnog tržišta.

Oglasi za Petal Ads će doprinijeti uvidima u perspektivu među tvrtkama članicama kako bi stekli daljnje priznanje za svoj doprinos u industriji. To omogućava platformi iskazivanje širine mogućnosti korištenja i potencijala da budu vjerodostojni igrač unutar niše mobilnog oglašavanja, gradeći dublje povjerenje u svoje usluge i rješenja.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.