| | | | |

  Impressum

  Naslov publikacije:
  CroPC.net

  Domena:
  www.cropc.net

  Osvježavanje:
  svakodnevno

  Osnivač i glavni urednik:
  Marin Režić, mag.ing.el.

  Stalni suradnici:
  Josip Vrbošić (fotografija)
  Marko Režić (gaming)

  Povremeni suradnici:
  Sanja Ledinek (vijesti)

  ISSN:
  1846-8675

  Izdavač:
  Režić

  Svi sadržaji objavljeni na web portalu CroPC.net ne smiju se prenositi niti reproducirati bez pismene suglasnosti Izdavača.

  Kako je sve krenulo...

  Portal CroPC.net na hrvatskoj internet sceni pojavljuje se davne 2003. godine kao tada projekt srednjoškolskog učenika, sada glavnog urednika Marina Režića, magistra inženjera elektrotehnike. Svoj rad kao projekt Internet stranica o računalima nastavljaju do sredine 2006. godine, kada dolazi do temeljite promijene stranica i razvoja projekta u portal CroPC. Tada je predstavljen portal o ICT industriji i modernom životnom stilu pod imenom CroPC.net. Portal je službeno predstavljen i započeo s radom u nedjelju 28. svibnja 2006. godine.

  CroPC

  U samome početku rada portal je nizao uspjehe, ostvarene su mnogobrojne suradnje i sponzorstva, broj posjetitelja i čitatelja rastao je eksponencijalno. Cilj portala je sam po sebi jasan: pružiti posjetiteljima uvid u zadnja zbivanja iz informatičkog svijeta, svijeta automobila, tehnologije i modernog životnog stila bez suvišnog teksta i nepotrebnih informacija, sve na jednome mjestu, raspoređeno u nekoliko osnovnih kategorija, pregledno, te prije svega sve "na dohvat klika".

  Tiskano izadnje - Glas Slavonije

  Od veljače 2013. godine CroPC.net ima i svoje tiskano izdanje u sklopu dnevnih novina Glas Slavonije, koje su ujedno najčitanije regionalne novine Slavonije i Baranje. Na tjednoj bazi CroPC.net u tiskanom izdanju donosi najnovija zbivanja, testove uređaja, aplikaciju tjedna i druge zanimljive sadržaje.

  CroPC

  Sponzori CroPC portala

  Potencijal i kvalitetu CroPC portala već su u prvim danima rada prepoznali mnogi. Prije svega tu je naš sponzor Avalon, koji nam pruža siguran smještaj stranica. Do danas ostvarene su mnogobrojne suradnje sa medijima i tvrtkama, među kojima su: Alfacar, Autozubak, Bosch, Cool Rooms, Cooler Master, D-Link, Dell, Epson, Garmin, Hrvatski Telekom, Iskon, Knauf, LG, Lenovo, Liqui Moly, Logitech, Nokia, Otpima Telekom, PBZ, Remix Osijek, Sony, Tim Kabel, Zagrebačka Banka, Sonax, Škojo Automobili, i brojni drugi. Osim navedenih suradnji, portal CroPC.net je primio nebrojene pohvale i priznanja uspješnog i kvalitetnog rada. Trenutno sam portala surađuje s povećim brojem renomiranih tvrtki, a ukoliko ste zainteresirani za suradnju sa portalom CroPC.net - slobodno nas kontaktirajte.

  Vaš doprinos

  Od samih početaka posjetitelji su nam na prvom mjestu, najvažnija karika u radu svakog portala, stranice ili bilo kojeg Internet projekta. Iz tih razloga, CroPC portal se za vrijeme svog postojanja uvijek prilagođavao svojim korisnicima. Ukoliko imate kakav prijedlog, pohvalu, kritiku, ili nam se jednostavno želite javiti, slobodno nam se javite, a mi ćemo Vam se nastojati javiti u najkraćem mogućem roku.

  Prijatelji portala

  Rad svakog portala očituje se i u njegovom zajedničkom djelovanju i suradnji s drugim portalima. CroPC.net danas surađuje sa mnogobrojnim kvalitetnim i renomiranim portalima, magazinima, novinama i drugim medijima, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu. Neka važnija partnerstva navodimo u nastavku, a ukoliko ste vlasnik Internet stranica, mi smo uvijek otvoreni za suradnju, samo nas kontaktirajte. Naši prijatelji: Glas SlavonijeUsporedi.hr.

   

  Pin It

  Recenzije

  Pretraži

  © 2006 - 2020. CroPC.net

  ISSN: 1846-8675