Huawei

Impressum

Naslov publikacije:
CroPC.net

Domena:
www.cropc.net

Osvježavanje:
svakodnevno

Osnivač i glavni urednik:
Marin Režić, mag.ing.el.

Stalni suradnici:
Marko Režić (gaming)

Povremeni suradnici:
Sanja Ledinek (vijesti)

ISSN:
1846-8675

Izdavač:
Režić, obrt za web i marketing

Svi sadržaji objavljeni na web portalu CroPC.net ne smiju se prenositi niti reproducirati bez suglasnosti Izdavača.

 

Kako je sve krenulo...

Ideja o portalu CroPC.net krenula je još davne 2003. godine kao tada projekt srednjoškolskog učenika, sada glavnog urednika Marina Režića, magistra inženjera elektrotehnike. Stranice svoj rad kao pilot projekt Internet stranica o računalima i srodnim tehnologijama nastavljaju čak tri godine, do sredine 2006. godine, kada dolazi do razvoja projekta u portal CroPC.net. Tada je predstavljen internetski medij o ICT industriji, tehnologijama i modernom životnom stilu pod imenom CroPC.net. Portal je službeno predstavljen i započeo s radom u nedjelju 28. svibnja 2006. godine

Odmah od početka svoga rada, a zahvaljujući iskustvima iz projektne faze, portal je nizao uspjehe. Ostvarene su mnogobrojne suradnje, a broj posjetitelja i čitatelja rastao je eksponencijalno. Na samom početku postavili smo jasan cilj: pružiti posjetiteljima uvid u zadnja zbivanja iz tehnološkog svijeta, a kasnije razvojem portala i iz svijeta automobila, stanovanja i modernog životnog stila bez suvišnog teksta i nepotrebnih informacija. Sadržaj nastojimo pisati tako da je je jasan svima, a svi tekstovi su raspoređeni u desetak kategorija nudeći vam pregled onih sadržaja koji vas zanimaju.

CroPC

Izgled portala CroPC.net uvijek smo krojili sukladno razvoju tehnologija i trendova. Slika iznad prikazuje snimku portala kako je izgledao u prvoj godini svoga djelovanja. Kako nam je izgled visoko na listi prioriteta, njega smo gotovo konstantno nadograđivali, a ponekada i temeljito mijenjali. Izgled kojeg upravo sad gledate postavljen je u prosincu 2021. godine, a ukoliko imate želju pogledati naše prethodne izglede, to možete učiniti na stranicama HAW-a.

Tiskano izadnje - Glas Slavonije

Od veljače 2013. godine CroPC.net ima i svoje tiskano izdanje u sklopu dnevnih novina Glas Slavonije, koje su ujedno najčitanije regionalne novine Slavonije i Baranje. S obzirom kako smo mi jedini tech medij iz istočne Hrvatske, ova suradnja bila je prirodna, a njen plod je taj da na tjednoj bazi CroPC.net u tiskanom izdanju donosi najnovija zbivanja, testove uređaja i druge zanimljive sadržaje na dvije stranice svakog petka.

CroPC

Partneri

Potencijal i kvalitetu portala CroPC.net već su u prvim danima rada prepoznali mnogi. Prije svega tu je naš sponzor Avalon, koji nam pruža siguran smještaj stranica. Do danas ostvarene su mnogobrojne suradnje sa medijima i tvrtkama, među kojima su: Alfacar, Autozubak, Bosch, Cool Rooms, Cooler Master, D-Link, Dell, Epson, Garmin, Hrvatski Telekom, Iskon, Knauf, LG, Lenovo, Liqui Moly, Logitech, Nokia, Otpima Telekom, PBZ, Remix Osijek, Sony, Tim Kabel, Zagrebačka Banka, Sonax, Škojo Automobili, i brojni drugi. Osim navedenih suradnji, portal CroPC.net primio je brojene pohvale na račun uspješnog i kvalitetnog rada. Trenutno sam portala surađuje s povećim brojem renomiranih tvrtki, a ukoliko ste zainteresirani za suradnju sa portalom CroPC.net - slobodno nas kontaktirajte.

Vaš doprinos

Od samih početaka čitatelji su nam na prvom mjestu, najvažnija karika u radu svakog medija, portala. Iz tih razloga, portal CroPC se za svo vrijeme rada uvijek prilagođavao svojim čitateljima. Ukoliko imate kakav prijedlog, pohvalu, kritiku, ili nam se jednostavno želite javiti, slobodno to učinite, a mi ćemo Vam se nastojati javiti u najkraćem mogućem roku.

Prijatelji portala

Rad svakog portala očituje se i u njegovom zajedničkom djelovanju i suradnji s drugim medijima. CroPC.net je surađivao sa mnogobrojnim kvalitetnim i renomiranim portalima, magazinima, novinama i drugim medijima, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu. Trenutno surađujemo s magazinom Poduzetnik te novinama i portalom Glas Slavonije.

Recenzije

Igraš? Pročitaj naše recenzije igara

Linker

MedicoHome

Poslovi

Cijelu ponudu poslova pogledajte ovdje.

Huawei

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2023. CroPC.net

                    

Preporučujemo: Avalon

Speedtest

ISSN: 1846-8675