Lenovo

Suradnja s CroPC.net

CroPC.net (2023.)

CroPC.net djeluje kontinuirano od 2006. godine. Jedan je od prvih medija na hrvatskoj internet sceni koji se profilirao kao tech-lifestyle portal uz slogan “Tehnologija kao stil života”. CroPC redovito objavljuje zadnje novosti i trendove, ali i druge članke poput recenzija i tematskih osvrta o modernom životnom stilu, gagetima, stanovanju, tehnologijama, poslovanju, automobilima i drugim srodnim temama koje zanimaju sve koji žive u korak s današnjim tehnologijama. Iako nije među vodećim masovnim medijima u Hrvatskoj, CroPC.net svakako prati značajan dio čitatelja koji žive modernim životnim stilom.

Zašto CroPC.net?

S većinom naših klijenata imamo dogovorenu godišnju suradnju. Spoj content i display oglašavanja kroz godinu rezultirali su mnogobrojnim uspješnim kampanjama iza kojih stoje vodeći domaći i globalni klijenti koji su upravo CroPC.net izabrali kao pouzdanog partnera sadržajnog oglašavanja.

S nama rade i podržavaju nas ne samo vodeći domaći, regionalni, već i svjetski brendovi i tvrtke: A1, Adriatic osiguranje, AKD, Algebra, Bosch, Comping, Huawei, Hrvatski Telekom, IBM iX, IN2, Infodom, Liqui Moly, Lenovo, Njuškalo, Samsung, Telemach, i drugi.

Za više informacija o mogućnostima suradnje s CroPC.net Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.!

Preuzmite naš mediakita: CroPC.net mediakit 2023.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.