Lenovo
Featured

Huawei organizirao inauguracijsku konferenciju za europske partnere

Huawei je ostvario značajne uspjehe u razvoju partnerstava te trenutno broji više od 5000 partnera u svom ekosustavu
Huawei je ostvario značajne uspjehe u razvoju partnerstava te trenutno broji više od 5000 partnera u svom ekosustavu
Huawei je ostvario značajne uspjehe u razvoju partnerstava te trenutno broji više od 5000 partnera u svom ekosustavu

Huawei je nedavno organizirao svoju prvu Huawei Europsku partnersku konferenciju 2024. u gradu Como u Italiji, pod nazivom "Grow Together, Win Future". Više od 1000 europskih partnera prisustvovalo je ovom događaju s ciljem izgradnje snažnog ekosustava

Ova konferencija označila je Huaweijevu predanost konsolidaciji partnerske suradnje kako bi pružila bolje usluge korisnicima koji traže kvalitetna ICT rješenja.

Jim Lu, predsjednik europske regije tvrtke Huawei, istaknuo je: "Želimo koristiti naše vodeće ICT proizvode kako bismo pomogli lokalnim poduzećima da brže postanu digitalna i inteligenta. Zajedno možemo pomoći Europi u izgradnji digitalne infrastrukture, njegovanju digitalnih talenata i ispunjavanju ciljeva Digitalnog desetljeća."

Huawei je ostvario značajne uspjehe u razvoju partnerstava te trenutno broji više od 5000 partnera u svom ekosustavu. Uključujući vodeće distributere u Europi, zlatne, srebrne i partnerske partnere s dodanom vrijednošću, te više od 800 partnerskih udruga. S obzirom na zeleni i digitalni preobražaj industrija u Europi, Huawei namjerava dodatno ojačati suradnju s partnerima, potaknut stabilnim poslovnim rezultatima tvrtke i značajnim ulaganjima u istraživanje i razvoj.

Willi Song, predsjednik Europskog poslovanja za poduzeća u Huaweiju, naglasio je: "Naša dugoročna strategija temelji se na stvaranju otvorenog, pravednog i transparentnog partnerskog ekosustava. Zbog toga ulažemo u višestruke investicije za zajednički uspjeh s partnerima. Od zajedničkog razvoja proizvoda i end-to-end vidljivosti do osigurane i brze opskrbe."

Kao dio svoje predanosti jačanju suradnje s partnerima, Huawei je revidirao programe poticaja i osposobljavanja partnera te će pružati marketinšku podršku kroz zajedničke prilike.

"Predani smo otvorenoj i 'win-win' suradnji te želimo zajedno rasti s našim partnerima", dodao je Song.

Osim partnerskih politika, Huawei Cloud je predstavio partnerski sustavni okvir pod nazivom "Go Cloud, Grow Cloud" kako bi omogućio više partnera da razvijaju nove poslovne prilike. Također, Huawei je predstavio strategiju izlaska na tržište s novim ICT proizvodima u području podatkovnih komunikacija, pohrane i optičkih mreža.

Konferencija je završila svečanom dodjelom nagrada partnerima koji su ostvarili izvanredne doprinose tijekom 2023. godine. Pod temom "Grow Together, Win Future", konferencija je pružila vrijednu platformu za povezivanje partnera, iskustvo novih proizvoda i rješenja te raspravu o budućoj suradnji.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.