Huawei
Featured

Video: Razvojni programeri igre The Last of Us – kako su nastali Clickeri?

Kako izgleda proces u kojem su oblikovani Clickeri možete pogledati u videu
Kako izgleda proces u kojem su oblikovani Clickeri možete pogledati u videu
Kako izgleda proces u kojem su oblikovani Clickeri možete pogledati u videu

U drugom dijelu Naughty Dog serijala - Building The Last of Us, razvojni tim istražuje kreativni proces iza jednog od najpoznatijih The Last of Us neprijatelja - Clickersa

Razvojni programeri iz Naughty Doga u sklopu serijala Building The Last of Us, koji istražuje kreativni proces serijala, progovorili su o stvaranju Clickera, a HBO producenti objasnili kako su prilagodili njihovu viziju i prenijeli je na ekrane. Programeri iz Naughty Doga i PlayStationa zaronili su u umjetnost, zvuk, animaciju i porijeklo oživljavanja Clickera u seriji The Last of Us, uključujući uvid u kultni zvuk Clickera, način na koji se Clickeri kreću i pogled na nikad prikazane crteže Clickera.

U drugoj epizodi Building The Last of Us, Blooming Terror, izvršni producenti HBO-ove The Last of Us adaptacije, Neil Druckmann i Craig Mazin, raspravljaju o filozofiji koja stoji iza prilagodbe akcije iz igara u The Last of Us live-action verziju. Druckmann govori o svom televizijskom redateljskom debiju s drugom epizodom The Last of Us na HBO-u, a jedan od originalnih glasova Clickersa razmišlja o trajnom naslijeđu ovih neprijatelja dok debitiraju u akciji uživo.

Kako izgleda proces u kojem su oblikovani Clickeri možete pogledati u videu:

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Kompare
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.