| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Savjetujemo: Sonax XTREME Interior Detailer – vrhunski detailer za interijer vozila - CroPC.net

Savjetujemo: Sonax XTREME Interior Detailer – vrhunski detailer za interijer vozila

Sonax XTREME Interior Detailer kao i detailer za vanjštinu krase njegove multifunkcionalnosti

Zaljubljenici u automobile došli su na svoje – Sonax od nedavno u ponudi ima detailer za interijer vozila koji ćete apsolutno zavoljeti

Svatko tko se profesionalno ili kao entuzijast iz hobija bavi sređivanjem, uljepšavanjem, održavanjem ili kako god nazvali čišćenje automobila, u svom arsenalu proizvoda zasigurno ima i pokoji detailer. Jedan od najboljih na tržištu, a po mnogima i najbolji je Sonax Xtreme BrilliantShine Detailer. Izvrstan detailer za brzu zaštitu vozila, isticanje njegovih linija uz visoki sjaj i boju te čišćenje lakših nečistoća. Svakako najveća prednost ovakvih proizvoda su njihova svestranost jer s jednim proizvodom možete proći gotovo sve površine na automobilu te ih pored čišćenje i zaštiti. Ako vas zanima nešto više o Sonax Xtreme BrilliantShine Detailer pročitajte naš osvrt.

Isti princip

Svaki put kada se s vanjštine vozila prebacimo na čišćenje unutrašnjosti pomislili smo kako bi bilo dobro imati jedan detailer za njegovu unutrašnjost, a početkom godine to se i dogodilo. Naime, planetarno popularni i lider na području autokozmetike Sonax je predstavio XTREME Interior Detailer. Kao dio XTREME serije proizvoda, ovaj detailer naglašava posebnost ove linije proizvoda, a to je da nudi najviše za najmanje uloženog vremena. Sonax XTREME Interior Detailer kao i detailer za vanjštinu krase njegove multifunkcionalnosti. Naime, uz Sonax XTREME Interior Detailer čistimo kompletan interijer vozila. Dovoljno je opremiti se kvalitetnom krpom od mikrovlakana i spremni ste. Uz samo jedan proizvod očistit će te komandnu ploču, plastične elemente, sjedala i druge elemente od kože ili tkanine, rukohvate, gumene elemente i dijelove od vinila, metala te tkaninu krova.

Nanesi i prebriši

Uporaba Sonax XTREME Interior Detailer izuzetno je jednostavna. Dovoljno je tek sredstvo nanijeti na krpu od mikrovlakana te prebrisati površinu u automobilu. Sredstvo ne ostavlja nikakve tragove i nije potrebno nikakvo dodatno brisanje. Pohvalno je što uporaba sredstva ne mijenja optički izgled materijala. Ovo će cijeniti svi oni koji primjerice vole matiran izgled komandne ploče i drugih elementa koji uporabom sredstava često postanu sjajni. Sonax XTREME Interior Detailer izuzetno dobro uklanja prljavštinu i tragove bilo kakvog nereda, a također uklanja i neugodne mirise. Kako nismo stručnjaci za miris, nismo sigurni za odrediti ga, no po nama on je odličan i pristaje bilo kojem vozilu. Osim mirisnima, Sonax XTREME Interior Detailer ostavlja površine zaštićene zaštitnim slojem koji ih štiti od UV zračenja i privlačenja prašine, a time je svako sljedeće čišćenje lakše. Kožni elementi postaju meki i podatni te zaštićeni od pucanja. S obzirom na svestranost predlažemo jednu bocu Sonax XTREME Interior Detailer uvijek imati pri ruci, kako doma, tako i na putovanjima koja nam slijede u toplim mjesecima ispred nas.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675