| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Savjetujemo: Sonax Xtreme BrilliantShine Detailer – saveznik na godišnjem odmoru - CroPC.net

Savjetujemo: Sonax Xtreme BrilliantShine Detailer – saveznik na godišnjem odmoru

Jedan od najprodavanijih proizvoda njemačkog Sonaxa, sinonima za njegu i održavanje automobila

Jedan od najprodavanijih proizvoda njemačkog Sonaxa, sinonima za njegu i održavanje automobila

Ono što su snijeg i hladnoća zimi, to su sunce i vrućina ljeti – opasnost za lak našeg automobila, no imamo saveznika za munjevitu zaštitu automobila, čak i kada ste na godišnjem odmoru

Sezona godišnjih odmora u punom je jeku, no dok se mi odmaramo i kupamo, naš limeni ljubimac vjerojatno proživljava teške trenutke. Većina nas godišnji će provesti na moru i dok ćemo „hvatati“ hladovinu i nemilice se mazati kremama za sunčanje, naš automobil vjerojatno će sve vrijeme provesti na suncu i nesnosnim vrućinama. Temperatura na površini automobila može biti tolika da doslovno možete nešto ispeći (ne, ovo nije šala, dovoljno je pogledati neke od video zapisa gdje vlasnici automobila rade upravo to). Ako ste nemaran vozač, a stanje laka na automobilu je već loše, pod utjecajem sunčeve svjetlosti, njegova zračenja i visoke temperature, može doći do trajnih oštećenja. Međutim, postoje proizvodi koji će vam pomoći da to izbjegnete.

Korak prvi

Prvi korak je da iako ste na godišnjem, ne propustite obaviti pranje automobila. Ako ste putovali autocestom i to veću udaljenost, sigurno se na laku nakupilo kukaca i druge prljavštine. Stoga, obavite jedno pranje. Svaka malo bolja benzinska postaja ima automatske praonice, pa obavite pranje negdje uz put, možda odmah pri točenju goriva. Već ovom radnjom pomogli ste svom limenom ljubimcu u zadržavanju fit forme i izgleda. No, bez zaštite ovo je tek pola posla.

Korak drugi

Na čisto vozilo sada možete nanijeti zaštitu. U ovom zadatku pomoći će nam Sonax Xtreme BrilliantShine Detailer. Jedan od najprodavanijih proizvoda njemačkog Sonaxa, sinonima za njegu i održavanje automobila. Dovoljno je uzeti Sonax krpu od mikrovlakana za lak i štedljivo nanijeti Sonax Xtreme BrilliantShine Detailer na lak te ga prebrisati. I to je to! Učinili ste vjerojatno najbolju stvar koju možete napraviti za vaš automobil na godišnjem odmoru. Za svega možda 10-ak minuta nanijeli ste dugotrajnu zaštitu koja će vašem automobilu pružiti zaštitu od sunca, vrućine, soli, ali i drugih nečistoća koje će se lakše ukloniti, poput smole s drveća. Stoga, ako ste već na godišnjem ili se spremate na isti, pronađite prostor za Sonax Xtreme BrilliantShine Detailer u prtljažniku.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675