| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Recenzija: MLB The Show 20 – najbolje što bejzbol igra može ponuditi - CroPC.net

Recenzija: MLB The Show 20 – najbolje što bejzbol igra može ponuditi

MLB The Show 20 nam je stigao na recenziju u jeku pandemije virusom COVID-19 kojom se preporuča ostajanje u toplini svoga doma

Iako bejzbol nije toliko popularan na Starom kontinentu, ako poželite zaigrati virtualni bejzbol, najbolje što tržište igara u ovome trenutku nudi je MLB The Show 20 kojeg smo među prvima isprobali, naravno ekskluzivno na PlayStation 4 konzoli

MLB The Show 20 nam je stigao na recenziju u jeku pandemije virusom COVID-19 kojom se preporuča ostajanje u toplini svoga doma te u jeku ograničenje kretanja. Internet je doslovno eksplodirao sa šalama na račun gamera za koje se smatra kako im je ovo ionako uobičajen način života. No, bili gamer ili ne, čini se da ćemo svi iskusiti neki oblik izolacije, stoga, valja se opremiti. Sigurni smo da nema bolje opreme od PlayStation 4 konzole i igara, a jedna od najnovijih, MLB The Show 20 stigla nam je na recenziju.

MLB The Show 20 stoga donosi blagi napredak

Jedini bejzbol na TV-u

U jeku pandemije odgađaju se gotovo sva sportska natjecanja, a toga nije lišen ostao niti bejzbol. Dok se pandemija ne smiri, MLB The Show 20 bit će nešto najbolje što na televizorima (ili monitorima) možemo vidjeti od bejzbola. MLB The Show 20  uvjerljivo je najbolja simulacija bejzbola koje tržište nudi, pa ako se tek upuštate u svijet bejzbola, dobro je to znati. Znalci su ionako već u ovu tvrdnju dobro upućeni. MLB The Show 20  kao najnovija inačica franšize koja izlazi već godinama donosi blaga poboljšanja od prethodnika. Iako MLB The Show 19 nismo imali prilike igrati, ono što govore svi koji jesu je da upravo ta inačica donijela najveći skok u odnosu na sve prethodne inačice i zacementirala uspjeh MLB The Show franšize kao najbolje simulacije bejzbola. MLB The Show 20 stoga donosi blagi napredak koji je za ovu godinu donosi dugo očekivane novine u vidu raznovrsnih načina za napredovanje kroz sjajni Diamond Dynasty card collection mod, proširene opcije za customizaciju u zaraznom Franchise modu i dodatna podešavanja izvođenja. Uz ove novine MLB The Show 20 definitivno je najbolji i najdinamičnija bejzbol simulator ikada viđenog u svijetu video igara.

Igrajte kako želite

MLB The Show 20 nudi nekoliko načina igre. Jedan od omiljenih je Franchise mode gdje vodimo vlastiti tim kako želimo. Vođenje tima možemo obavljati samostalno ili prepustiti sustavu dok smo mi posvećeni samoj igri. Tim je moguće do detalja personalizirati, a jedini možebitni nedostatak je mogućnost personalizacije stadiona. U Diamond Dynasty modu, nagrade koje otključamo možemo lako prenijeti i u druge modove igre, a u pitanju su experience poeni kao i oprema. Moments, Conquests, i Eventovi su ponovo tu, i jako je dobro što napredak u svim tim modovima doprinosi vašoj Live Series kolekciji, afinitetu prema timu kao i XP Reward putanji. Tu je i potpuno novi mod unutar Diamond Dynasty, Showdown mod koji će momentalno biti jedna od najpopularnijih stvari u MLB The Show 20. U kratko vrijeme koliko smo se družili s MLB The Show 20 teško je navesti što je sve novo, no svi oni koji se dugo nisu okušali s palicom u ruci, bit će kao i mi – oduševljeni!

U kratko vrijeme koliko smo se družili s MLB The Show 20 teško je navesti što je sve novo

Do limita

Za kraj dotaknimo se grafike. Grafika i animacije djeluju oštro, prirodno, a sama igra definitivno iskorištava sve resurse koje PS4 Pro nudi. Razvojni tim Sony San Diego zasigurno gura konzolu do njene gornje granice, no bilo kakvih smetnji, pada frame ratea ili nešto drugo nismo iskusili. U “Faster” modu na PS4 Pro obećana je ‘stabilna’ 1080p rezolucija. MLB The Show 20  dolazi i s opcijama za nativni output u 4K s podrškom za HDR i najdetaljnijim individualnim skenovima pravih igrača, opreme i animacija. Ako ste barem malo ljubitelj bejzobla, MLB The Show 20 je svakako igra koju vam preporučujemo, posebice sada kada je preporuka ostati doma, a na TV-u sporta ionako nema.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675