| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Top 5: PlayStation 4 Pro kao vrhunska gaming platforma i u 2020. godini - CroPC.net

Top 5: PlayStation 4 Pro kao vrhunska gaming platforma i u 2020. godini

Top 5: PlayStation 4 Pro kao vrhunska gaming platforma i u 2020. godini

Iako je PlayStation 4 s nama već gotovo sedam godina, a PlayStation 4 Pro ove će godine naputi 4 godina na tržištu i dalje je riječ o vrhunskim gaming platformama koje se itekako isplati imati

Pitamo li igrače kako se igraju, uglavnom ćemo dobiti dva tabora – „konzolaše“ i „PC-jaše“. Iako svi imaju svoje razloga zašto odabrati jednu ili drugu platformu, ako niste spremni potrošiti pravo malo bogatstvo na privilegiju igranja – izbor je jasan – PlayStation 4 Pro ovdje izlazi kao pobjednik. Međutim, to nije jedini benefit izbora PlayStation 4 Pro kao konzole i platforme za igranje, u naših top 5 donosimo pet razloga zašto je kupovina PlayStation 4 Pro konzole dobar izbor i u 2020. godini.

1. Najpovoljnije igranje u 4K

PlayStation 4 Pro konzola u mogućnosti je pružiti igranje u 4K razlučivosti, naravno ako posjedujete monitor ili televizor s istom podrškom. Pitate li vlasnika računala može li se igrati u 4K rezoluciji, gotovo sigurno će te čuti odgovor – ne. Naime, kako biste zaigrali neke od novih naslova u 4K nužno je imati snažnu grafičku karticu, a nju si malo tko može priuštiti. Stoga, uvjerljivo najpovoljniji put do 4K igranja je konzola PlayStation 4 Pro. Obična „četvorka“ ovu podršku nema, stoga je izbor Pro konzole nužan. Međutim, Pro konzolu svakako je suvislije uzeti u 2020. godini zbog podrške za nadolazeće naslove jer ipak PlayStation 4 Pro je od svog „običnog“ brata više no duplo snažniji!

2. Zajamčena podrška za nove igre

Ako ste ikada bili PC gamer, onda znate za onaj osjećaj kada složite svoju idealnu konfiguraciju na kojoj jednostavno sve radi, leti, vrti se. Instalirate jednu po jednu igru, igrate se i uživate. No, kako vrijeme prolazi tako vaše računalo biva sporije, a postavke igranja postavljate sve niže i niže, dok na kraju dođete do toga da neke igre više niti ne možete igrati. Fascinantna je stoga činjenica da na PlayStation 4 konzoli već gotovo 7 godina imamo mogućnost igrati sve naslove, kako starije, tako i one koji tek dolaze. Na PlayStation 4 Pro ovaj je osjećaj još i bolji zbog podrške za 4K, ali i veće snage koje će svakako dobro doći za tek dolazeće naslove.

3. VR igranje

PlayStation 4 Pro konzola podržava igranje igara u virtualnoj stvarnosti. Dovoljno je kupiti naglavni set i uživati u igranju unutar virtualne stvarnosti. Uz VR omogućeno nam je totalno stapanje s igrama i uživanje u jednoj novoj dimenziji igranja. Uz to, dok vi igrate drugi ukućani mogu obavljati svoje druge poslove, ne ometajući vas u igranju.

4. Druge mogućnosti

Iako je nekima to možda nevažno, svakako nije na odmet spomenuti kompaktnost i mogućnost lakog prenošenja PlayStation 4 Pro konzole. Stolno igraće računalo zahtjeva svoje mjesto, a bilo kakvo prenošenje ponekad je pravi pothvat. PlayStation 4 Pro je s druge strane malen i kompaktan, te savršeno stane u dnevni boravak pored televizora. Upravo u dnevnom boravku PlayStation 4 Pro će otkriti svoje druge vrline, a tu ponajprije mislimo na moćan medijski centar. Naime, PS4 Pro je punokrvni Blu-ray player, a povezivanjem na Internet može pristupiti vašoj medijskoj zbirci (primjerice korištenjem Plexa). Podrška za YouTube, Netflix i druge servise dakako su dobrodošle.

5. Cijena

Zadnji i ne manje bitan razloga je onaj koji smo spomenuli u uvodu. Naime, PlayStation 4 Pro je definitivno najpovoljniji put do mogućnosti igranja i uživanja u gotovo svim igraćim naslovima. Osim toga, uz PS4 Pro smo sigurni u mogućnost igranja i naslova koji tek dolaze. Ranije spomenute mogućnosti poput 4K igranja, VR-a te naprednih multimedijalnih mogućnosti još više idu u prilog PlayStation 4 Pro konzole kao dobrog odabira. Stoga, ako još niste, a razmišljate, pravo je vrijeme za kupovinu PlayStation 4 Pro konzole koju vam toplu preporučamo.

PlayStation 4 Pro

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675