| | | |

Najmasovnija utrka u Zagrebu okupit će čak 6.250 trkača poslovnjaka

Pin It

Proteklih godina, MAGENTA 1 B2B RUN pozicionirao se kao neizostavno događanje za brojne hrvatske kompanije i poslodavce jer kroz jedinstven spoj sporta i neformalnog druženja služi i kao učinkovit alat za jačanje korporativne kultureProteklih godina, MAGENTA 1 B2B RUN pozicionirao se kao neizostavno događanje za brojne hrvatske kompanije i poslodavce jer kroz jedinstven spoj sporta i neformalnog druženja služi i kao učinkovit alat za jačanje korporativne kulture

Nakon što su prijave uspješno zatvorene, četvrti puta zaredom MAGENTA 1 B2B RUN održat će se za svega tjedan dana, tako će se u četvrtak 13. rujna na Zagrebačkom velesajmu okupiti rekordnih 6.250 zaposlenika iz otprilike 380 kompanija

Ovo događanje time je potvrdilo svoj status najmasovnije utrke u Zagrebu u jednoj trkačkoj disciplini te kao jedna od najbrojnijih u Hrvatskoj.

Proteklih godina, MAGENTA 1 B2B RUN pozicionirao se kao neizostavno događanje za brojne hrvatske kompanije i poslodavce jer kroz jedinstven spoj sporta i neformalnog druženja služi i kao učinkovit alat za jačanje korporativne kulture, zadovoljstva zaposlenika, povezivanje s poslovnom zajednicom te poticanje na usvajanje zdravih životnih navika.

Svi koji su se do kraja kolovoza prijavili za utrku u Zagrebu, bit će podijeljeni u tri kategorije – male, srednje i velike kompanije. U timovima od najmanje tri zaposlenika, imat će priliku odmjeriti snage s predstavnicima Hrvatskog Telekoma, GRAWE Hrvatska, Zagrebačke banke, Atlantic grupe, Ericssona Nikola Tesla, HEP-a, Ekonomskog instituta i mnogih drugih. Na pet kilometara trkačke staze tako će svi biti u prilici uživati u sportskom nadmetanju s kolegama iz svojih i drugih kompanija.

„Velik odaziv dokaz je da poslovna zajednica u Hrvatskoj brine o svojim zaposlenicima te radi na tome da se svi osjećaju bolje i zadovoljnije. Sada kada su pripreme za Zagreb pri kraju, mogu reći da sve sudionike očekuje niz novih zanimljivosti i sadržaja koje će iskustvo trčanja podići na posebnu razinu. Što drugo dodati nego, dobro se zagrijte i vidimo se na startu“, izjavio je Jurica Barać, organizator MAGENTA 1 B2B RUN utrke.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675