Njuškalo

4. Whisky Fair Zagreb 2018 donosi niz ekskluzivnih whiskyja

Posjetitelji od Sajma s pravom očekuju vrhunsku ponudu whiskyja pa će među ponuđenima ove godine biti i niz ekskluziva
Posjetitelji od Sajma s pravom očekuju vrhunsku ponudu whiskyja pa će među ponuđenima ove godine biti i niz ekskluziva
Posjetitelji od Sajma s pravom očekuju vrhunsku ponudu whiskyja pa će među ponuđenima ove godine biti i niz ekskluziva

Zagrepčankama i Zagrepčanima je veljača već nekoliko godina sinonim za whisky jer donosi najveći whisky sajam u regiji, a svake godine pridružuju im se i brojni posjetitelji iz ostalih hrvatskih gradova, ali i iz Slovenije, BiH, Srbije i ostalih zemalja regije.

4. Whisky Fair Zagreb 2018 održat će se u petak i subotu, 9. i 10. veljače u Plaza Event Centru. Oko 3000 posjetitelja moći će uživati u najboljoj ponudi whiskyja s više od 150 zastupljenih brandova koje će ponuditi vodeći domaći uvoznici i distributeri. Uz gin kao starog gosta, ove godine će se u Rum Corneru moći pronaći i vrhunski rumovi.

Posjetitelji od Sajma s pravom očekuju vrhunsku ponudu whiskyja pa će među ponuđenima ove godine biti i niz ekskluziva, odnosno limitiranih serija, a neke će boce biti moguće i kupiti. Zvijezde ponude, odnosno vrhunske svjetske whiskyje koji su cjenovno pristupačni, predvode Dalmore 12yo, Bowmore 18yo, Yamazaki Distillers Single malt, Claynelish 14yo, Glengoyne 21yo i Arran Malt 18yo koji će se moći probati i kupiti na Whisky šanku. Naravno, i izlagači pripremaju niz iznenađenja i ekskluziva pa ne propustite posjetiti izložbene prostore Aperitivo bara, Badela 1862, Coca-Cole Hellenic, Destilerije Brigljević, Finih stvari, G3 Spiritsa, Mive, Pernod Ricarda, PPDa i Stocka. Za one koji žele saznati više o whiskyju i dodatno se educirati, Whisky Fair i ove godine organizira radionice i Masterclassove pod stručnim vodstvom Darija Grabarića i Tomislava Ruszkowskog. Radionica Škotski whisky – osnove je rasprodana, a u ponudi su još radionica Američki whiskey – osnove te Masterclassovi Kavalan – zmaj sa Yilana, Pozdravi iz Campbeltowna, Dvorske igre, Whisky forenzičari i Sherry, please! Ulaznice se mogu nabaviti na webu sajma, a broj mjesta je ograničen. Uključuju ulaznicu na radionicu te kušanje nekoliko vrsta whiskyja, Glencairn whisky čašu te ulaznicu na Whisky Fair 2018.

VIP zona osmišljena je kroz potpuno novi koncept VIP TREZORA koji krije najveću tajnu Sajma! Ulaznica u VIP TREZOR uključuje ulaz u VIP TREZOR u sklopu sajma, whisky kušanje, ulaznicu za sajam te posebnu Glencairn čašu za kušanje. VIP nudi ekskluzivan ambijent, odabrane limitirane serije whiskyja, a domaćin prostora je Whisky guru koji može odgovoriti na sva pitanja. Posjetitelji će uživati u pomno pripremljenoj hrani koja se sljubljuje s whiskyjima, dodatnoj kolekciji whisky boca koje prvi puta stižu u Hrvatsku te u posebnim gostima. U ponudi VIP TREZORA su Laphroaig 18yo, Cooper's Choice 44yo 1972-2017 Family Silver i još jedno iznenađenje – whisky u kojem je Sila jaka. Samo jedna jedina rijetka boca whiskya iz 1977. godine na prodaji je ekskluzivno u VIP trezoru. VIP TREZOR ima i poseban privatni ulaz / izlaz, ali i direktan ulaz u sajamski prostor za one koji ga žele obići. U ponudi VIP zone bit će višegodišnjaci, a neke tajne trezora još pomno čuvamo. Ulaznice se mogu nabaviti ovdje

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.