| | | |

Djelatnici Croduxa za građane Vukovara u potrebi

Pin It

Cilj tvrtke Crodux prilikom ove humanitarne akcije bio je učiniti ove blagdane ljepšima i razveseliti građane Vukovara te im darove dostaviti na vrijeme kako bi ih i dobili za BožićCilj tvrtke Crodux prilikom ove humanitarne akcije bio je učiniti ove blagdane ljepšima i razveseliti građane Vukovara te im darove dostaviti na vrijeme kako bi ih i dobili za Božić

Tvrtka Crodux često sudjeluje u donacijama za različite plemenite svrhe te pruža pomoć osobama kojima je ona najpotrebnija, no takve donacije ne ističe, jer je njihov osnovni smisao pomoći

Jedna od donacija bilo je i prikupljanje pomoći za potrebite stanovnike grada Vukovara u suradnji sa socijalnom samoposlugom udruge „Duga“ iz Vukovara, koja se bavi prikupljanjem pomoći u vidu namirnica i higijenskih potrepština za preko 600 obitelji na području grada Vukovara.

Posebnost ove humanitarne akcije nalazi se u činjenici da su u prikupljanju pomoći bili uključeni svi djelatnici tvrtke Crodux, koji su prema svojim mogućnostima kupili i darovali prehrambene i higijenske proizvode stanovnicima grada Vukovara i to onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Svi djelatnici tvrtke Crodux,njih 1060, sa 85 benzinskih servisa na području Republike Hrvatske , od Istre i Kvarnera, Dalmacije do Dubrovnika, Hrvatskog Zagorja, Zagreba i Slavonije zajedno s djelatnicima Uprave, sudjelovali su u velikoj akciji prikupljanja osnovnih prehrambenih i higijenskih proizvoda, koje će preko udruge „Duga“ darovati građanima Vukovara, kojima je ova pomoć potrebna.

Cilj tvrtke Crodux prilikom ove humanitarne akcije bio je učiniti ove blagdane ljepšima i razveseliti građane Vukovara te im darove dostaviti na vrijeme kako bi ih i dobili za Božić. Realizirajući ovu donaciju, djelatnici tvrtke Crodux od srca su i s puno ljubavi, a prema svojim mogućnostima, pomogli stanovnicima grada Vukovara kojima je ta pomoć najpotrebnija, te im 20.12. dopremili 4 kombija puna osnovnih prehrambenih i higijenskih proizvoda.

Ovaj humani cilj, uz materijalnu pomoć, poslao je zrake suosjećanja i blagdanske topline na 600 vukovarskih obitelji, te dodatno povezao djelatnike tvrtke Crodux i pokazao svu ljepotu i snagu zajedništva, ali i veliko srce Croduxa i "Croduxovaca".

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675