| | | |

Canon djecu iz flote Mirno more obradovao zanimljivim radionicama

Pin It

Canon je za sudionike održao kreativnu radionicu na temu Creative Parka (http://www.canon.com/c-park) – programskog paketa koji Canon besplatno isporučuje uz svoje tintne pisače iz serije PIXMACanon je za sudionike održao kreativnu radionicu na temu Creative Parka (http://www.canon.com/c-park) – programskog paketa koji Canon besplatno isporučuje uz svoje tintne pisače iz serije PIXMA

Canon je ove godine po peti put za redom sudjelovala u humanitarnom projektu „Mirno more“ koja je plovila Jadranom protekli tjedan

Središnje okupljanje flote u marini Kaštela obilježeno je atraktivnim aktivnostima od kojih je među najposjećenijima bila Canonova radionica Creative Park. Canonova ekipa je ove godine o floti Mirno more snimila i zanimljiv dokumentarni videozapis koji će uskoro biti dostupan na društvenim mrežama

Kao i tijekom prethodnih više od dvadeset godina, flota „Mirno more“ okupila je velik broj sudionika – više od stotinu brodova na kojima se nalazilo oko tisuću djece, iz ukupno dvadeset i tri zemlje. Već petu godinu za redom Canon CEE jedan je od pokrovitelja ovog hvalevrijednog projekta. U sklopu flote „Mirno more“ tvrtka je prvi put sudjelovala u jesen 2014., a od 2015. omogućuje jedrenje brodu na kojemu se nalaze štićenici Doma za odgoj djece i mladeži iz Zadra. Ta se suradnja uspješno nastavila i ove godine.

Brodovi iz flote isplovili su iz svojih luka u subotu, 15. rujna, a nakon tri dana plovidbe sreli su se u marini Kaštela, gdje se u utorak i srijedu odvijao susret svih brodova. U marini Kaštela održavale su se zajedničke aktivnosti svih sudionika tijekom kojih su se djeca i mladež s jedrilica iz flote imali su priliku međusobno se upoznati i sudjelovati u različitim igrama i društvenim događajima.

Canon je za sudionike održao kreativnu radionicu na temu Creative Parka (http://www.canon.com/c-park) – programskog paketa koji Canon besplatno isporučuje uz svoje tintne pisače iz serije PIXMA. Creative Park omogućuje različite načine kreativnog ispisa na jednostavan i brz način uz korištenje gotovih predložaka. Uz pomoć Creative Parka moguće je otisnuti ne samo, primjerice, razglednice i dekoracije, nego i materijale za trodimenzionalne papirnate figurice inspirirane tradicionalnim japanskim umjetnostima presavijanja papira.

Radionice o Creative Parku bile su među najposjećenijima na središnjem susretu i u njima su sudjelovali ne samo štićenici s jedrilice koju je sponzorirao Canon nego i mnoštvo sudionika s ostalih brodova.

Canon je ove godine male mornare s jedrilice Doma za odgoj djece i mladeži iz Zadra unaprijed opremio fotoaparatima PowerShot SX620 HS i memorijskim karticama tako da su od početka mogli bilježiti događaje na ovoj zanimljivoj avanturi.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675