| | | |

Novosti na platformi Priceless Croatia

Pin It

Zanimljivo, svijetom je u 2017. putovalo više od 1,32 milijarde stranih turista, 7% više nego u 2016. što je najsnažniji rast u posljednjih sedam godinaZanimljivo, svijetom je u 2017. putovalo više od 1,32 milijarde stranih turista, 7% više nego u 2016. što je najsnažniji rast u posljednjih sedam godina

Nakon što se prošle godine pridružila najatraktivnijim turističkim destinacijama na globalnoj platformi Priceless Cities, Hrvatska u okviru projekta Priceless Croatia (www.priceless.com) predstavlja nova iskustva i ponude koje su od danas dostupne turistima diljem svijeta

Ova digitalna platforma korisnicima Mastercard kartica pruža jedinstvena iskustva u gradovima u kojima žive i u koje putuju te na taj način među putnicima iz 87 zemalja diljem svijeta promiče turističku ponudu odredišta.
Korporativni program vjernosti funkcionira kao platforma za privlačenje turista

Inače, ova međunarodna inicijativa korisnicima Mastercard kartica nudi jedinstvena iskustva koja se ne mogu kupiti novcem, a pokrenuta je 2011. godine u New Yorku. Jedinstvena iskustva – oblikovana u suradnji s lokalnim institucijama, objektima i trgovcima – turističku ponudu čine atraktivnijom, a komuniciraju se globalnoj publici na platformi www.priceless.com koja se pak promovira korisnicima Mastercard kartica na nizu tržišta čime se kontinuirano privlače i novi posjetitelji. Na taj način inicijative privatnog sektora poput ove predstavljaju značajan poticaj turističkoj promociji destinacije.

„Naša zemlja savršeno odgovara globalnoj kampanji Priceless Cities te smo ponosni što je brand 'Priceless' zaživio i kod nas. Željeli smo korisnicima naših kartica omogućiti da dožive posebnosti koje Hrvatska nudi te vjerujemo da će Priceless Croatia obogatiti međunarodni utjecaj Hrvatske kao atraktivne i zanimljive turističke destinacije“, rekla je Gea Kariž, direktorica marketinga u kompaniji Mastercard za Hrvatsku. „Program Priceless Cities ključan je u pozicioniranju branda Mastercard i povećanju njegove vrijednosti te je ujedno važan čimbenik u postizanju naših poslovnih ciljeva.“

Zanimljivo, svijetom je u 2017. putovalo više od 1,32 milijarde stranih turista, 7% više nego u 2016. što je najsnažniji rast u posljednjih sedam godina. Za ovu godinu analitičari prognoziraju da bi mogla biti još bolja od lanjske, i to za 4-5%. Pozitivan trend vidljiv je i kod nas – u 2017. je u Hrvatskoj bilo 17,4 milijuna turista što predstavlja rast broja dolazaka od 13% u odnosu na 2016.

Ujedno, napredak tehnologije je promijenio način na koji živimo, ali i putujemo, pa se putnici današnjice razlikuju od tipičnog putnika kakvog smo poznavali dosad. Moderni putnici su, naime, digitalno sve osvješteniji, internet je postao ključno mjesto za informiranje o destinacijama te rezervaciju i plaćanje puta ili smještaja, a platforma Priceless Croatia logičan je korak u promociji Hrvatske kao turističke destinacije u takvom okruženju.

Priceless Croatia predstavlja program dodane vrijednosti usredotočen na potrebe potrošača.

„Priceless Croatia bit će dostupan svim korisnicima Mastercard kartica u preko 80 zemalja svijeta. Dakle govorimo o stotinama milijuna potencijalnih korisnika. Cijela promocija je pak pomno isplanirana te uključuje kampanje na hrvatskom tržištu i tržištima zemalja iz kojih kod nas dolazi najviše turista, ali i u zemljama poput Velike Britanije. Vjerujem da ćemo kroz kvalitetnu promociju osvijestiti pogodnosti koje pruža Priceless Croatia te u našu zemlju dovesti nove turiste koji će je pamtiti po pozitivnom i nezaboravnom iskustvu. Tako bi se dobre marketinške brojke prelile u one nešto 'opipljivije', odnosno veće prihode za naše partnere koji 'primaju' Mastercard kartice, ali i sami državni proračun“, rekla je Sanja Žigić, direktorica kompanije Mastercard u Hrvatskoj.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675