| | | |

powered_by_lenovo_2020 Panasonicovi OLED televizori s načinom rada kalibriranim za Netflix - CroPC.net

Panasonicovi OLED televizori s načinom rada kalibriranim za Netflix

Pin It

Način rada kalibriran za Netflix odnosi se na cijeli Netflixov katalog, uključujući serije, dokumentarne i igrane filmove i sličnoNačin rada kalibriran za Netflix odnosi se na cijeli Netflixov katalog, uključujući serije, dokumentarne i igrane filmove i slično

Panasonic je objavio da će njegova linija OLED televizora za 2019. godinu podržavati način rada kalibriran za Netflix koji konfigurira televizor na isti način kao što autori videosadržaja kalibriraju monitore u postprodukciji, to znači da će vlasnici tih televizora moći uživati u studijskoj kvaliteti slike u vlastitoj dnevnoj sobi

Ovim potezom Panasonic proširuje najprecizniju moguću sliku i na streamane sadržaje.

Panasonic i Netflix dijele dugu povijest suradnje, nudeći najbolji mogući oblik zabave. Zahvaljujući ovom bliskom partnerstvu, Panasonicovi OLED televizori sada će moći prikazivati Netflixove televizijske serije i filmove u najčišćem obliku. Samo jednom jednostavnom postavkom na izborniku pretplatnici na Netflix moći će iskusiti precizne boje i dinamički kontrast te istinski pokret – upravo onako kako je autor to zamislio.

Način rada kalibriran za Netflix odnosi se na cijeli Netflixov katalog, uključujući serije, dokumentarne i igrane filmove i slično. Primjerice, ljubitelji serije Stranger Things sada će moći iskusiti mračne detalje naopake dimenzije Upside Down kao nikad prije.

„Kvaliteta nam je najvažnija, pa smo oduševljeni što na Panasonicovim OLED televizorima možemo predstaviti način rada kalibriran za Netflix. Tako će naši korisnici moći iskusiti izvanredno pripovijedanje s Netflixa na najautentičniji način“, rekao je Rob Caruso, potpredsjednik suradnje s partnerima za uređaje u Netflixu.

„Panasonicova tema u 2019. bila je dovesti što više Hollywooda u što više domova. To smo postigli opremanjem naših široko pristupačnih modela iz ponude značajkama kao što su Dolby Vision, Dolby Atmos i HDR10+. Ovom suradnjom s Netflixom to ponavljamo: omogućujemo većem broju gledatelja da uživaju u slici studijske kvalitete”, rekao je Yasushi Murayama, voditelj odjela Panasonicovih audiovizualnih proizvoda u Europi.

Modeli koji podržavaju način rada kalibriran za Netflix: serija GZ2000, serija GZ1500, serija GZ1000, serija GZ950

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675