A1

SES i Broadcasting Center Europe (BCE) partneri globalnog emitiranja Dana asteroida 2019. u HD formatu

Emitiranje programa dosegnut će svoj vrhunac 28. lipnja s 24-satnim prijenosom uživo u produkciji programa Asteroid Day pod nazivom Asteroid Day LIVE kojeg sponzoriraju SES, BCE i luksemburška Vlada

Zahvaljujući partnerstvu između tvrtke SES i BCE-a, a povodom proslave Dana asteroida, službenog dana Ujedinjenih naroda o podizanju svijesti o asteroidima, gledatelji diljem svijeta imaju mogućnost besplatnog uživanja u programu u trajanju od mjesec dana

Tijekom lipnja 2019. godine emitirat će se unaprijed snimljeni kao i live HD sadržaji globalnih programa i događaja vezanih uz Dan asteroida, a do 30. lipnja bit će obuhvaćeno preko 2000 događaja u 190 zemalja.

Kao partneri inicijative Dana asteroida, SES i BCE udružili su se kako bi gledateljima diljem svijeta omogućili jednomjesečno globalno emitiranje spomenutih događaja. BCE će uživo realizirati šesterosatnu produkciju iz Cercle Citéa u Luksemburgu te osigurati sve usluge emitiranja iz medijskog centra u RTL Cityu za HD distribuciju putem satelitskih i IP mreža. Online distribucija ostvarit će se korištenjem BCE Freecaster Live Streaming rješenja, što će omogućiti gledanje uživo kao i video na zahtjev na društvenim mrežama i internetskim stranicama. Kada je u pitanju satelitska distribucija, SES će program emitirati putem pet satelita kako bi povodom obilježavanja Dana asteroida stvorio istinsku globalnu pokrivenost na ovaj način potvrđujući doseg SES-a. Emitiranje putem satelita za Direct-to-Home (DTH) gledatelje u Europi, Africi i Aziji bit će besplatno (Free-to-Air) dok će u Latinskoj i Sjevernoj Americi ono biti integrirano u pakete više-kanalnih distributera za video emitiranje (MVPDs) putem satelita.

Emitiranje programa dosegnut će svoj vrhunac 28. lipnja s 24-satnim prijenosom uživo u produkciji programa Asteroid Day pod nazivom Asteroid Day LIVE kojeg sponzoriraju SES, BCE i luksemburška Vlada. Domaćini ovog maratonskog programa bit će istaknuti novinari, kojima će se u studiju i iz cijelog svijeta pridružiti renomirani astronauti, stručnjaci, tehnolozi i istraživači planetarnih znanosti, uključujući i hrvatskog astrofizičara Marija Jurića koji će biti jedan od govornika. 

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.