| | | |

powered_by_lenovo_2020 Prvi Sony 4K HDR OLED televizori AG8 serije stižu u Hrvatsku  - CroPC.net

Prvi Sony 4K HDR OLED televizori AG8 serije stižu u Hrvatsku

BRAVIA OLED 4K HDR televizore serije AG8 pokreće Android TV operativni sistem koji podržava širok spektar aplikacija kao što su Google Play, YouTube, Netflix, Prime Video i još mnogo toga

BRAVIA OLED 4K HDR televizor serije AG8 donosi duboku crnu, bogatu boju i širok kut gledanja, koji omogućuju zadovoljavajuće vizualno iskustvo, modeli televizora od 65 i 55 inča bit će dostupni u europskim trgovinama od svibnja

Sony je najavio cijene i dostupnost televizora BRAVIA OLED 4K HDR serije AG8 u Europi. U odabranim zemljama vršit će se narudžbe prije komercijalne dostupnosti ovog proizvoda za koji se očekuje da će se početkom svibnja naći u maloprodajnim trgovinama.

Televizor AG8 serije koristi OLED ekran s osam milijuna samoosvijetljenih piksela za jedinstven kontrast i vjernost boja. Sadrži 4K HDR Processor X1 Extreme koji uključuje tri tehnologije: Object-based HDR remaster, Super Bit Mapping i dvostruku obradu baze podataka – sve rade skladno kako bi omogućile realističnu sliku bez obzira na to gledate li TV emisiju, streamate najnovije serije ili uživate u blockbusteru gledajući ga s diska. Osim toga, televizori AG8 serije imaju Dolby Vision koji vjerno prenosi namjeru kreatora sadržaja i stvara kino doživljaj u vašem domu.

Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu i genijalnoj upotrebi najsuvremenijih tehnologija u području zvuka, AG8 OLED televizor pruža zaista impresivno iskustvo gledanja. Renomirani Acoustic Surface Audio tvrtke Sony, sa zvukom koji dolazi do vas s cijelog ekrana, donosi savršenu harmoniju slike i zvuka za razliku od klasičnih televizora. Za dodatno prilagođavanje i raznovrsnost dizajna, postolje AG8 može se rotirati za 180 stupnjeva i podići kako bi se stvorilo mjesta za dodatni soundbar.

BRAVIA OLED 4K HDR televizore serije AG8 pokreće Android TV operativni sistem koji podržava širok spektar aplikacija kao što su Google Play, YouTube, Netflix, Prime Video i još mnogo toga. Da bi televizor bio još pametniji, AG8 serija ima ugrađeni Google asistent. Gledatelji mogu jednostavno razgovarati s televizorom uz pomoć Google asistenta kako bi brzo planirali dan, otkrili sadržaj ili pustili TV emisije, filmove i drugo. 

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675