| | | |

Optima Telekom uključio HBO Premium u svoje pakete

Pin It

Za korištenje HBO GO usluge iz HBO Premium paketa, u sklopu promocije Optima Telekom nudi i tablet za samo 1 kunu, bez plaćanja dodatnih rataZa korištenje HBO GO usluge iz HBO Premium paketa, u sklopu promocije Optima Telekom nudi i tablet za samo 1 kunu, bez plaćanja dodatnih rata

Optima Telekom lansirao je proljetnu promotivnu ponudu koja u duo i trio paketima, bez naknade, donosi najbolje filmske naslove iz HBO Premium paketa te tablet za samo 1 kunu, jednokratno bez dodatnih rata

Ljubitelji popularnih serija, holivudskih blockbustera, filmova europske produkcije i nezavisnih studija te najljepših crtića, ovog proljeća dolaze na svoje. Optima Telekom je u svoje trio i duo pakete s televizijom uključio HBO Premium televizijski paket koji donosi pregršt dobre zabave za cijelu obitelj i to bez reklama i s hrvatskim titlovima.

HBO Premium televizijski paket uključuje pet vrhunska filmska TV kanala: HBO, HBO2, HBO3, Cinemax i Cinemax 2, HBO On Demand videoteku s više od 5.800 sati vrhunskog sadržaja i HBO GO uslugu, za uživanje u hit serijama i filmovima na tabletu.

Za korištenje HBO GO usluge iz HBO Premium paketa, u sklopu promocije Optima Telekom nudi i tablet za samo 1 kunu, bez plaćanja dodatnih rata.

Optima trio paketi s neograničenim internetom do 60 Mbps, neograničenim pozivima, više od 100 radijskih i televizijskih programa u osnovnom paketu te HBO Premium televizijskim paketom dostupni su već od 252 kune mjesečno. Tablet za 1 kunu, jednokratno bez dodatnih rata, dostupan je uz sve duo i trio pakete.

Promocija traje do 31. svibnja 2019.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675