| | | |

Utakmice UEFA Europske lige u novom ruhu na MAXtv-u

Pin It

Osim uzbudljive utakmice, gledatelje će zasigurno oduševiti i „live“ emisija koja će se emitirati u novom formatu iz virtualnog studijaOsim uzbudljive utakmice, gledatelje će zasigurno oduševiti i „live“ emisija koja će se emitirati u novom formatu iz virtualnog studija

Hrvatski Telekom već dugi niz godina pruža podršku domaćim nogometnim klubovima i svojim korisnicima donosi ekskluzivne prijenose utakmica Hrvatski Telekom Prve lige

Osim domaćeg nogometa, korisnici MAXtv-a mogu izravno pratiti i uspjehe koje naši klubovi ostvaruju u europskim natjecanjima. Tako se od ovog četvrtka, 14. veljače, nastavljaju prijenosi nogometnih utakmica UEFA Europske lige na MAXtv-u te će gledatelji moći pratiti najatraktivnije utakmice Europske lige u izravnim prijenosima.

Jedna od njih je svakako i utakmica Viktoria Plzen - Dinamo, kojom započinje Dinamovo europsko proljeće i koja je na rasporedu u četvrtak, u 21:00 sat, na Arenasport 3 kanalu.

Osim uzbudljive utakmice, gledatelje će zasigurno oduševiti i „live“ emisija koja će se emitirati u novom formatu iz virtualnog studija. Novi virtualni studio donosi više sadržaja i zabave s još atraktivnijim vizualnim identitetom, kreiranjem elemenata proširene stvarnosti i povećanom interaktivnošću s korisnicima. Ovakav format omogućava gledateljima još bolji i kvalitetniji doživljaj kroz studijsko kreiranje animacija, grafika te prikaza različitih statističkih podataka koji dodatno obogaćuju sportske sadržaje. U ekskluzivnoj emisiji moći će se pratiti sažeci i najzanimljiviji sportski trenuci, analize spornih situacija vršit će se uz pomoć najmodernije i najsuvremenije tehnologije, a sve to uz vrhunske novinare i sportske analitičare.

Hrvatski Telekom će praćenje ovotjedne emisije omogućiti i onima koji nisu korisnici MAXtv usluge pa će tako izravan prijenos biti dostupan na stranicama tportala i YouTube kanalu HT-a.

Nastupe najboljih europskih klubova korisnici MAXtv-a mogu gledati i u visokoj razlučivosti, a uz MAXtv To Go uslugu, koja omogućava gledanje na računalima, tabletima i mobilnim uređajima, propušteni sadržaji postaju prošlost.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675