| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Samsung otkriva budućnost zaslona s revolucionarnom modularnom mikro LED tehnologijom na CES-u - CroPC.net

Samsung otkriva budućnost zaslona s revolucionarnom modularnom mikro LED tehnologijom na CES-u

Samsung Micro LED tehnologija također optimizira sadržaj bez obzira na veličinu i oblik zaslona

Samsung predstavila je najnovije inovacije u modularnoj tehnologiji Micro LED zaslona tijekom godišnjeg događaja First Look CES u Aria Resort & Casino u Las Vegasu

Revolucionarna nova Micro LED tehnologija predstavljena na ovom događaju uključuje novi 75-inčni zaslon i 219-inčni Wall te druge različite veličine, oblike i konfiguracije za novu generaciju modularnog Micro LED zaslona, dobitnika Nagrade za inovacije 2019 CES.

Uz najmoderniju tehnologiju i modularne mogućnosti, Samsung LED zasloni pružaju neusporedivu kvalitetu slike, svestranost i dizajn. Ovi TV zasloni sastavljeni su od pojedinačnih mikro LED modula, s milijunima anorganskih crvenih, zelenih i plavih mikroskopskih LED čipova koji emitiraju vlastito svjetlo kako bi proizveli briljantne boje na zaslonu, pružajući neusporedivu kvalitetu slike koja nadilazi bilo koju tehnologiju prikaza trenutno dostupni na tržištu.

Na prošlogodišnjem CES-u Samsung je predstavio nagrađivani 146-inčni Micro LED zaslon na The Wallu. Zahvaljujući tehničkom napretku u procesu ultra-fine poluprovodničke ambalaže koja smanjuje jaz između mikroskopskih LED čipova, Samsung je uspio stvoriti zapanjujući 4K Micro LED 75-inčni zaslon koji savršeno pristaje svakom kućanstvu.

Zahvaljujući prirodi Micro LED modula, ova tehnologija nudi fleksibilnost u veličini zaslona koja korisnicima omogućuje prilagodbu kako bi odgovarala bilo kojoj prostoriji. Dodavanjem Mikro LED modula, korisnici mogu proširiti svoj zaslon na željenu veličinu. Ova funkcionalnost Micro LED-a korisnicima će u budućnosti omogućiti stvaranje vrhunskog zaslona čak i na nepravilnim veličinama zaslona, kao što su 9x3, 1x7 ili 5x1 koje odgovaraju njihovim prostornim, estetskim i funkcionalnim potrebama.

Samsung Micro LED tehnologija također optimizira sadržaj bez obzira na veličinu i oblik zaslona. Čak i kada dodajete više modula, Samsung Micro LED zasloni mogu skalirati kako bi povećali razlučivost – sve dok držite konstantnu gustoću piksela. Osim toga, Micro LED može podržati sve, od standardnog sadržaja 16: 9 do 21: 9 filmova širokog formata, do nekonvencionalnih omjera kao što je 32: 9 ili čak 1: 1, bez kompromisa u kvaliteti slike.

Konačno, budući da su mikro LED zasloni bez okvira, nema granica između modula – čak i kada dodate još. Rezultat je besprijekoran, zapanjujući efekt bazena s beskonačnošću koji omogućuje da se zaslon elegantno uklopi u bilo koji životni okoliš. Mogućnosti privlačnog dizajna poboljšane su samo novim značajkama Ambient Mode.

Tvrtka Samsung najavila je da će od ovog proljeća na Samsung Smart TV 2019 modelima ponuditi iTunes filmove i TV emisije te podršku za Apple AirPlay 2. Najnoviji iTunes filmovi i serije bit će objavljene samo na Samsung Smart TV u više od 100 zemalja, a podrška za AirPlay 2 bit će dostupna na Samsung Smart TV-ima u 190 zemalja širom svijeta.

S novom iTunes aplikacijom na Samsungovim Smart TV, korisnici mogu pristupiti svojoj postojećoj iTunes knjižnici i pregledavati iTunes Store kako bi izabrali između stotine tisuća filmova i TV emisija što će kupiti ili iznajmiti, uključujući i najveći izbor 4K HDR filmova. iTunes filmovi i TV emisije, kao što su Universal Guide, New Bixby i Search, besprijekorno će raditi s Samsungovim Smart TV uslugama kako bi stvorili dosljedan doživljaj.

S podrškom za AirPlay 2 korisnici će moći bez poteškoća reproducirati videozapise, fotografije, glazbu, podcaste i još mnogo toga od uređaja tvrtke Apple izravno do Samsung Smart TV, uključujući televizore QLED 4K i 8K, TV prijemnike Frame i Serif, kao i druge Samsung UHD i HD modele.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675