| | | |

Panasonic nudi besplatno petogodišnje jamstvo na televizore

Pin It

Panasonicovi novi LED televizori isporučuju vrhunsku 4K sliku zahvaljujući poboljšanom kontrastom i najširoj skali boja koju je moguće pronaći na LED zaslonimaPanasonicovi novi LED televizori isporučuju vrhunsku 4K sliku zahvaljujući poboljšanom kontrastom i najširoj skali boja koju je moguće pronaći na LED zaslonima

Stvar je posve jednostavna: kupite li televizor tvrtke Panasonic u periodu od 2.11. do 31.12.2018. i registrirate kupnju najkasnije do 31.1.2019., dobit ćete besplatno petogodišnje jamstvo na svoj novi uređaj

Cijeli je postupak jednostavan i traje samo nekoliko minuta, a kad ga dovršite, primit ćete certifikat o jamstvu u obliku PDF-a. Sve što trebate učiniti jest tijekom trajanja akcije (od 2. studenog do 31. prosinca 2018., uključujući i te datume) kupiti neki od novih televizora tvrtke Panasonic uključenih u ovu promociju koji se nalaze u ponudi nekog od trgovaca u Hrvatskoj, sačuvati dokaz o kupnji i zatim najkasnije do 31.1.2019. registrirati uređaj na web-mjestu http://www.panasonic5y.com/HR.

U ponudi je gotovo četrdeset modela televizora iz Panasonicove linije za 2018., dijagonale od 32 do 75 inča, uključujući i popularnu i pristupačnu seriju FX600, kao i vrhunske LED modele iz serije FX780. Točan popis potražite na navedenoj adresi, gdje možete pronaći i službena pravila ove promocije.

Panasonicovi novi LED televizori isporučuju vrhunsku 4K sliku zahvaljujući poboljšanom kontrastom i najširoj skali boja koju je moguće pronaći na LED zaslonima. Na svim modelima poboljšana je i kvaliteta 4K HDR-a putem unaprjeđenja naprednih načina obrade slike, a na odabranim modelima tehnologija LED pozadinskog osvjetljenja Digitally Enhanced Local Dimming kombinacijom kontroliranog pozadinskog osvjetljenja i kontroliranom obradom signala detaljno podešava svjetlinu u stotinu različitih dijelova zaslona.

Maksimalna razina svjetline na svim je modelima podignuta za 20 posto, a konačan rezultat toga je najfiniji prikaz kontrasta koji ste mogli doživjeti na LED televizorima.  Promocija vrijedi za fizičke osobe, građane Republike Hrvatske, i za proizvode kupljene na teritoriju Republike Hrvatske. Moguće je kupiti i registrirati i više od jednog proizvoda.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

Vozili smo novu Mazdu 3

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675