| | | |

Canon obogaćuje svoju ponudu 2/3-inčnih objektiva za televizijske kamere s četiri nova 4K modela visoke kvalitete

Pin It

U izradi objektiva UJ66x9B korišteni su najkvalitetniji optički materijali da bi se postiglo povećanje od 66x sa žarišnim rasponom od 9 mm do 1200 mmU izradi objektiva UJ66x9B korišteni su najkvalitetniji optički materijali da bi se postiglo povećanje od 66x sa žarišnim rasponom od 9 mm do 1200 mm

Canon je predstavio srednji objektiv s kućištem u obliku kutije telefoto raspona UJ66x9B i tri televizijska objektiva ENG/EFP CJ24ex7.5B, CJ18ex7.6B i CJ14ex4.3B, predstavljeni pod posve novom kategorijom objektiva UHDgc, ti modeli nude lak rad uz istovremeno zadržavanje visokih standarda konstrukcije objektiva

Utemeljeni na Canonovoj iznimnoj tehnologiji dizajna optičkih komponenti, objektivi CJ24ex7.5B, CJ18ex7.6B i CJ14ex4.3B nude 4K razlučivost od središta do rubova zaslona. Poseban premaz i unutrašnjost valjaka objektiva, namijenjeni smanjenju refleksije, ghostinga i flaringa, omogućuju snimatelju hvatanje slike uz visoku razinu tona. Zahvaljujući optimiziranom rasporedu fluorita i UD stakla, smanjena su kromatska odstupanja, a slika je jasnija. Dobiva se kvaliteta bez gubitka oštrine ili iskrivljenja boja oko ruba, što je nužno za snimanje i prijenos događanja kao što su sportska natjecanja ili koncerti, kad gledatelji žele obogaćeno iskustvo s puno detalja.

CJ24ex7.5B, CJ18ex7.6B i CJ14ex4.3B nalaze se u kompaktnim i laganim kućištima, pa nude snimateljima izvrsnu prenosivost, što je pak savršeno za snimanje dokumentaraca i stvaranje vijesti. Ergonomski dizajnirana ručka znači da objektivi lijepo leže u ruci, nudeći izvrstan osjećaj i minimalno naprezanje ramena.

U izradi objektiva UJ66x9B korišteni su najkvalitetniji optički materijali da bi se postiglo povećanje od 66x sa žarišnim rasponom od 9 mm do 1200 mm. Novi sustav plivajućeg unutrašnjeg fokusa jamči dodatna unaprjeđenja razlučivosti, nudeći vrhunsku 4K kvalitetu snimanja i emitiranja.

Novi objektiv nudi izvrsne mogućnosti rukovanja fokusom čak i u zahtjevnim situacijama kao što je, primjerice, praćenje igrača koji trči na terenu. Tu su stabilne performanse servouređaja (vrlo brzo zumiranje u 0,6 sekunde) od širokog kuta do telefoto kadra, što omogućuje snimatelju kvalitetno snimanje 4K sadržaja, npr. na brzom sportskom natjecanju. Prilikom snimanja u 4K razlučivosti čak i najmanje vibracije mogu utjecati na kvalitetu slike, ali zahvaljujući ugrađenoj stabilizaciji slike modela UJ66x9B, u objektiv su ugrađene servo tehnologije koje jamče 4K performanse za vrijeme snimanja u nestabilnim okruženjima, čak i tijekom pomicanja kamere.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

Vozili smo novu Mazdu 3

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675