| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Sony najavljuje novu seriju OLED i LCD 4K HDR televizora s unaprjeđenom kvalitetom slike i poboljšanim korisničkim iskustvom - CroPC.net

Sony najavljuje novu seriju OLED i LCD 4K HDR televizora s unaprjeđenom kvalitetom slike i poboljšanim korisničkim iskustvom

U isto vrijeme, Sony je proširio asortiman televizora a LCD ekranom da bi zadovoljio sve veću potražnju kupaca za raznovrsnijim izborom premium 4K HDR televizora s velikim ekranom

Seriju BRAVIA OLED A1 su izuzetno dobro prihvatili kupci i kritičari zahvaljujući njenom inovativnom One Slate dizajnu, koji objedinjuje izuzetnu kvalitetu slike postignutu zahvaljujući OLED ekranu i okružujućem zvuku koji dolazi direktno iz samog ekrana pomoću Acoustic Surface tehnologije

Sada, na bazi tih inovacija, tvrtka Sony proširuje asortiman BRAVIA OLED televizora kako bi ponudila najsuvremenije premium OLED televizore široj publici. Nova serija AF8 naslijedila je jedinstven Sony 4K HDR procesor za sliku X1™ Extreme i tehnologiju Acoustic Surface u cilju pružanja ne samo visoke vizualne kvalitete već i impresivnog zvuka.

Kao OLED TV, serija AF8 daje nevjerojatno detaljnu sliku s dubokom crnom bojom, bogatim i realističnim bojama i izuzetno širokim kutom gledanja. Stručno znanje tvrtke Sony u području obrade slike, sakupljano više od pola vijeka, omogućava preciznu kontrolu 8 milijuna OLED piksela da bi se dobila zapanjujuća 4K HDR slika bez premca, dok tehnologija Acoustic Surface omogućava da zvuk dolazi iz ekrana, što stvara doživljaj zabave uz samo prelijepu sliku u vidokrugu, zahvaljujući revolucionarnom konceptu One Slate, kojim se izbjegavaju svi vidljivi zvučnici. Zahvaljujući novom dizajnu koji omogućava minimalno zauzimanje površine, televizor AF8 može se lako postaviti gotovo svuda.

U isto vrijeme, Sony je proširio asortiman televizora a LCD ekranom da bi zadovoljio sve veću potražnju kupaca za raznovrsnijim izborom premium 4K HDR televizora s velikim ekranom. Nova serija XF90, opremljena procesorom X1 Extreme, bit će dostupna s veličinama ekrana od 75”, 65”, 55” i 49”.

Kako se veličina ekrana povećava, tako postaje lakše primijetiti zamućenost pokreta, naročito u brzim scenama. Serija XF90 rješava taj problem pomoću nove tehnologije, X-Motion Clarity™, kako bi slike brze akcije stalno bile glatke i jasne. Tehnologija X-Motion Clarity koristi ekskluzivni Sony algoritam za direktno lokalno zatamnjenje LED panela u cilju kontroliranja osvjetljenja i optimizacije njegovog trajanja. Stoga su slike jasne i glatke, praktično bez ikakvog gubitka osvijetljenosti.

Da bi podigao zvuk na viši nivo, dizajn serije XF90 savršeno se uklapa s novim Sony Dolby Atmos™ kompatibilnim soundbar zvučnikom HT-XF9000. Kombinacija serije XF90 i HT-XF9000 sound bar zvučnika pruža pravi doživljaj kina u kući.

I serija AF8 i serija XF90 će podržavati Dolby Vision™ , HDR format iz kompanije Dolby Laboratories. On pruža još dublji, atraktivniji kino doživljaj pomoću upadljivih svjetlijih zona, dubljih tamnih zona i živih boja.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675