A1
Featured

A1 Telekom Austrija Grupa i Netflix objavili strateško partnerstvo

A1 korisnici u Hrvatskoj bit će na vrijeme obaviješteni o svim pogodnostima koje im ova suradnja donosi
A1 korisnici u Hrvatskoj bit će na vrijeme obaviješteni o svim pogodnostima koje im ova suradnja donosi
A1 korisnici u Hrvatskoj bit će na vrijeme obaviješteni o svim pogodnostima koje im ova suradnja donosi

A1 korisnicima donosi najbolje korisničko iskustvo i TV sadržaj što potvrđuje partnerstvo A1 Telekom Austrija grupe i Netflixa. Najpopularnija streaming platforma stiže A1 korisnicima na šest tržišta počevši s Austrijom, a zatim slijede Bugarska, Hrvatska, Sjeverna Makedonija, Srbija i Slovenija

Novim strateškim partnerstvom zadovoljan je predsjednik Uprave A1 Telekom Austria Grupe Alejandro Plater: "Uvijek se trudimo uključiti najtraženije digitalne servise u A1 ponudu. Partnerstvo s Netflixom potvrđuje naša kontinuirana ulaganja u najbolje korisničko iskustvo na tržištima na kojima poslujemo.

Maja Porczyńska, voditeljica partnerstava i poslovnog razvoja za srednju i istočnu Europu u Netflixu istaknula je: „Sretni smo što započinjemo ovo novo partnerstvo između Netflixa i A1 Grupe prvo u Austriji, a uskoro i u drugim zemljama u regiji. Donosimo najbolje od zabave gledateljima diljem svijeta i, zahvaljujući ovoj suradnji, A1 korisnici imat će još lakši pristup filmovima, serijama i igrama iz udobnosti domova i na svim svojim uređajima."

Početkom iduće godine Netflix stiže i A1 korisnicima u Hrvatskoj, najavio je predsjednik Uprave A1 Hrvatska Jiří Dvorjančanský: „Korisnici mobilnih i fiksnih usluga će jedini u Hrvatskoj u sklopu A1 paketa imati Netflix na svim svojim uređajima. Za njih pripremamo i posebne promotivne ponude.“

A1 korisnici u Hrvatskoj bit će na vrijeme obaviješteni o svim pogodnostima koje im ova suradnja donosi.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Kompare
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.