Njuškalo

LG ima novi OLED TV s tehnologijom za bežični prijenos 4K videa

M3 dolazi sa zasebnom kutijom Zero Connect koja bežično šalje video i audio signale na LG-ev ekran od 97 inča

M3 dolazi sa zasebnom kutijom Zero Connect koja bežično šalje video i audio signale na LG-ev ekran od 97 inča

LG predstavlja 97-inčni LG SIGNATURE OLED M (model M3), prvi televizor na svijetu iz segmenta potrošačke elektronike s tehnologijom Zero Connect, bežičnim rješenjem koje može prenositi video i audio u stvarnom vremenu do 4K 120 Hz

Za razliku od standardnih televizora, kojima su svi ulazni priključci za spajanje vanjskih uređaja smješteni sa strane ili straga, M3 dolazi sa zasebnom kutijom Zero Connect koja bežično šalje video i audio signale na LG-ev ekran od 97 inča. Budući da se može postaviti dalje od televizora, kutija Zero Connect pomaže u stvaranju urednijeg okruženja za gledanje bez ometanja i daje veću slobodu u uređenju prostora. Kutija dolazi s više priključaka za uobičajene HDMI uređaje, kao što su kabelski/satelitski set-top box uređaji i igraće konzole, a također se može bežično povezati s kompatibilnim soundbarovima za bogatiji, snažniji zvuk. Osim što nude više slobode pri uređenju prostora, M3 i njegova kutija Zero Connect korisnicima omogućuju jednostavnu instalaciju novog LG OLED TV-a bez nereda koji stvaraju kablovi. Elegantni minimalizam 97-inčnog TV-a s konceptom One Wall Design tako pruža još fascinantnije iskustvo gledanja.

LG-evo bežično rješenje koristi najsuvremenije tehnologije za pružanje pouzdanog video i audio prijenosa na samoosvjetljujući OLED zaslon M3, omogućujući korisnicima uživanje u 4K 120Hz sadržaju te čistom, oštrom zvuku bez prekida ili smanjenja kvalitete. Kako bi osigurao besprijekoran i jasan bežični prijenos od kutije do TV-a, LG je razvio algoritam koji trenutno identificira optimalni put prijenosa. Naime, algoritam pomaže minimizirati pogreške ili smetnje u prijenosu jer može prepoznati promjene u neposrednoj okolini, poput kretanja ljudi ili kućnih ljubimaca u prostoriji, te u skladu s tim mijenjati putanje. Dodatno, za maksimalnu jačinu signala, antena kutije može se lako rotirati i/ili naginjati kako bi se poravnala s TV-om. Za maksimalnu iskoristivost, kutija Zero Connect ima omogućeno prepoznavanje glasa, što znači da korisnici mogu uključiti i upravljati M3 i povezanim uređajima izgovaranjem jednostavnih naredbi.

Unatoč impozantnoj veličini zaslona, ​​M3 se sasvim uklapa u interijer zahvaljujući One Wall Designu. Televizor i integrirani nosač postavljeni su u ravnini sa zidom bez vidljivog razmaka kao u umjetničkoj galeriji što dodatno ističe izvanrednu kvalitetu samoosvjetljujućeg prikaza.

Recenzije

Igraš? Pročitaj naše recenzije igara

Linker

Einhell

Poslovi

Cijelu ponudu poslova pogledajte ovdje.

Huawei

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2023. CroPC.net

                    

Preporučujemo: Avalon

Speedtest

ISSN: 1846-8675