Huawei

Isprobali smo: Pickbox NOW – samo za odabranu ekipu

Pickbox NOW moguće je aktivirati na mjesečnom, polu-godišnjem i godišnjem nivou
Pickbox NOW moguće je aktivirati na mjesečnom, polu-godišnjem i godišnjem nivou
Pickbox NOW moguće je aktivirati na mjesečnom, polu-godišnjem i godišnjem nivou

Pickbox NOW je domaći streaming servis koji je prvenstveno orijentiran ex-Yu publici, a pored popularnih svjetskih naslova, donosi i domaće sadržaje

Svojedobno kada je krenuo sa svojim radom Pickbox NOW nosio je titulu balkanskog Netflixa. Zaista, bio je to i ostao streaming servis koji je prvenstveno namijenjen ex-Yu populaciji. Da je tome tako dovoljno je otići se registrirati i ponuda zemalja su one koje su nekada činile zajedničku državu. No, iako su danas na hrvatskom tržištu dostupni svi globalni streaming servisi, Pickbox NOW je i dalje tu i uspješno se nadmeće među žestokom konkurencijom.

Bez ugovora

Pickbox NOW moguće je aktivirati na mjesečnom, polu-godišnjem i godišnjem nivou. Cijene za odabrani pretplatnički paket iznose redom 29, 162 i 300 kuna. Jasno, paketi s dužim razdobljem preplate donose i uštedu, a osim nje nudi i mogućnost za jedan dodatni uređaj koji može istovremeno koristiti Pickbox NOW. U mjesečnom paketu su to dva uređaja, zatim tri u polugodišnjem te četiri u godišnjem paketu. Niti jedna od paketa ne veže vas na ugovornu obavezu, pa Pickbox NOW možete gledati, odnosno aktivirati kada poželite.

Solidna ponuda

Pickbox NOW nudi puno toga. Očekivano, iskustvo nije na nivou Netflixa ili HBO Max koji je baš ovih dana krenuo s radom i kod nas, no ako ćemo tražiti direktnu usporedbu onda bi to mogao biti do prije koji dan aktivan HBO GO. Sučelje je vrlo slično, od vizualnog dojma do kontrola. Bogata kolekcija sadržaja bit će zanimljiva za veliki broj populacije. Ljubitelji dobrih starih britanskih detektivskih serija mogu rješavati zanimljive misterije zajedno s Poirotom, inspektorom Morseom ili detektivom Frostom. Skandinavske serije kao što su 'Izlaz', 'Oslobođen' ili 'Licem u lice' odvest će svakog gledatelja u poseban sjeverno-europski svijet. Pickbox NOW često predstavlja i ekskluzivne premijere kao što je 'Totti', serija o karijeri ovog legendarnog talijanskog nogometaša ili 'Slučaj podmornice Vigil' koji je srušio rekorde gledanosti u Velikoj Britaniji. Sadržaj se aktivno mijenja i prilagođava. Sve serije i filmove moguće je pratiti na laptopu, Smart TV-u, mobitelu/tabletu ili putem Chromecasta. Mi smo za naše potrebe koristili pametni televizor s Android OS-om.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.