| | | | |

Gaming na LG-evim premium televizorima doseže novu razinu s ažuriranjem Dolby Visiona

Firmware predstavlja još jednu novu značajku koja gaming iskustvo podiže na novu razinu praktičnosti
Firmware predstavlja još jednu novu značajku koja gaming iskustvo podiže na novu razinu praktičnosti
Firmware predstavlja još jednu novu značajku koja gaming iskustvo podiže na novu razinu praktičnosti

LG objavljuje da je prvi proizvođač televizora koji nudi mogućnost podrške za tehnologiju Dolby Vision HDR na 4K televizorima s brzinom osvježavanja od 120 Hz za gaming na kompatibilnim platformama, potvrđujući tako predanost pružanju najboljeg gaming iskustva na velikom zaslonu

Osim toga, LG-evi premium televizori pružaju vrhunska gaming iskustva sljedeće generacije uz poboljšane mogućnosti gaminga i praktične kontrole koje su prilagođene potrebama korisnika.

Nova verzija firmwarea 03.15.27 koja je već dostupna omogućava LG-evim OLED televizorima serije C1 i G1 da budu prvi u svijetu koji mogu podržati nevjerojatnu tehnologiju Dolby Vision HDR na 4K televizorima od 120 Hz na kompatibilnim gaming platformama. Premium modeli u LG-evoj liniji televizora za 2021. godinu, kao što su serija OLED Z1, serija QNED Mini LED QNED99 i serija NanoCell NANO99, također će dobiti ažuriranje u srpnju. Dodatni modeli televizora za 2021. i 2020. godinu također se testiraju za Dolby Vision gaming na 60 Hz ili 120 Hz.

Firmware predstavlja još jednu novu značajku koja gaming iskustvo podiže na novu razinu praktičnosti. Game Dashboard je plutajući izbornik na zaslonu sličan head-up displeju (HUD) koji se nalazi u brojnim igrama, a dostupan je na svim LG-evim televizorima za 2021. godinu koji dolaze s Game Optimizerom. Značajka omogućava korisnicima brz pregled postavki televizora i prebacivanje između različitih žanrova – Standard, FPS, RPG ili RTS – bez zaustavljanja akcije. Nadzorna ploča također prikazuje status načina rada, poput aktiviranog stabilizatora crnog kontrasta, niske latencije i promjenjive brzine osvježavanja (VRR). Kako bi pristupili većem broju opcija, korisnici mogu pokrenuti Game Optimizer izravno s Game Dashboarda.

Utjecajni mediji i strastveni gameri iz cijelog svijeta prepoznali su LG-eve televizore kao najbolje za gaming, a LG OLED televizori mogu se pohvaliti značajkama koje omogućuju glatku igru i brzo igranje. Uz minimalno zaostajanje, LG-evi televizori pružaju nevjerojatan gaming s razinom odziva koja korisnicima može pomoći da se popnu na vrh ljestvice u svojim omiljenim igrama na konzolama sljedeće generacije i osobnim računalima.

Pin It

Recenzije

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675