| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Samsung predstavio nove televizore koji stižu i na Hrvatsko tržište - CroPC.net

Samsung predstavio nove televizore koji stižu i na Hrvatsko tržište

Za sve korisnike kojima su važne tehnologije koje odgovaraju na specifične potrebe i lako se uklapaju u interijer, Samsung je na događaju otkrio i najnovije modele Lifestyle televizora
Za sve korisnike kojima su važne tehnologije koje odgovaraju na specifične potrebe i lako se uklapaju u interijer, Samsung je na događaju otkrio i najnovije modele Lifestyle televizora
Za sve korisnike kojima su važne tehnologije koje odgovaraju na specifične potrebe i lako se uklapaju u interijer, Samsung je na događaju otkrio i najnovije modele Lifestyle televizora

Uz vrhunsku svjetlinu, duboku crnu boju i kvalitetu slike od koje zastaje dah, Micro LED tehnologija pruža revolucionarno vizualno iskustvo pomoću anorganskih LED lampica koje sprječavaju efekt izgaranja piksela za dugotrajnost kvalitete prikaza

Prije se tehnologija koristila isključivo za profesionalne svrhe, a sada korisnici unutar svoja četiri zida mogu osjetiti kinematografsko iskustvo na televizoru prekrasnog dizajna gotovo bez rubova. Pomoću 4Vue (Quad View) opcije, korisnici mogu istovremeno gledati do četiri izvora sadržaja odjednom.

Micro LED televizori bit će globalno dostupnim u veličinama od 110, 99 te 88 inča već krajem ožujka, dok će na jesen biti dostupna i verzija od 88 inča, a u planu je i model od 76 inča.

Televizor svakom korisniku pruža uživanje u omiljenim sadržajima, zbog čega je Samsung Neo QLED razvijen kako bi se maksimalno poboljšalo korisničko iskustvo. Samsung Neo QLED televizori opremljeni su Neo Quantum procesorima te najnovijim Quantum Mini LED lampicama koje pružaju savršen izvor svjetlosti. S velikom dubinom crne boje te optimiziranom razinom svjetlosti, Neo QLED televizori pružaju realističan prikaz bez obzira na sadržaj zaslona.

Za sve korisnike čiji je hobi gejming, Samsung se udružio s AMD-om kako bi razvio prvi televizor s Freesync Premium Pro podrškom za gejming na računalu i konzoli, omogućavajući izuzetno HDR gejming iskustvo na Neo QLED televizorima. Uz to, najnoviji Samsung Game Bar pomaže igračima da brzo prate što se događa na zaslonu, a tu je i Super Ultrawide Gameview za gejming na iznimno visokim odnosima rezolucije.

Što se tiče mogućnosti kućnog treninga i održavanja osobne kondicije, Samsung Neo QLED televizori dolaze i s aplikacijom Samsung Health te personaliziranim Smart Trainerom. Uz dodatnu kameru koja se prodaje odvojeno, Smart Trainer koristi umjetnu inteligenciju za analizu kondicije korisnika i pružanje povratnih informacija za osobni tjelesni napredak.

Samsung Neo QLED modeli televizora u 8K rezoluciji (QN800A i QN900A) bit će dostupni u veličinama od 65, 75 i 85-inča, dok će 4K modeli (QN95, QN90, QN85, QN90A i QN85A) biti dostupni u još širem izboru veličina, počevši od 50 inča, uključujući i Hrvatsku.

Za sve korisnike kojima su važne tehnologije koje odgovaraju na specifične potrebe i lako se uklapaju u interijer, Samsung je na događaju otkrio i najnovije modele Lifestyle televizora. Tako The Frame televizor pretvara svoj zaslon u umjetničko djelo, dok AI tehnologija pruža daljnje preporuke na temelju korisnikovih prijašnjih odabira. The Frame je također povećao pohranu s 500 MB na 6 GB, čime korisnici mogu pohraniti do 1200 fotografija. Osim poboljšanog Slim Fit zidnog nosača, korisnici mogu zamijeniti okvire televizora s pet različitih opcija i više od drugih dobavljača. Nadalje, najnoviji okviri The Frame televizora sada su i još tanji s debljinom od samo 24,9 milimetara.

U 2021. godini, The Frame televizori dolaze i s My Shelf dodatnom opremom koja se pričvršćuje na okvire za prilagodbu dekora i boja. My Shelf oprema može se pričvrstiti na veličine okvira od 55 inča, 65 inča i 75 inča, a bit će dostupna u četiri različite boje: bež, bijela, smeđa i crna.

Svima onima koji traže kinematografsko iskustvo u vlastitom domu zanimanje će izazvati i najnoviji The Premiere - prvi trostruki laserski projektor u industriji s 4K rezolucijom, čiji se minimalistički dizajn lako uklapa u svaki prostor.

Isto tako, na događaju su prikazini i The Terrace televizori za korištenje na otvorenom s optimiziranim prikazom, zvukom i značajkama za vanjske uvjete. The Terrace je dizajniran s otpornošću na vremenske uvjete, što potvrđuje IP55 certifikat za zaštitu od vode i prašine, a sam televizor se jednostavno instalira i lako povezuje s mrežom. The Terrace je dostupan u dimenzijama 55 i 65 inča, a novi model Full Sun od 75 inča bit će dostupan na ljeto 2021.

Pin It

Recenzije

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675