| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Epson predstavlja široki asortiman novih kućnih projektora za cijelu obitelj - CroPC.net

Epson predstavlja široki asortiman novih kućnih projektora za cijelu obitelj

Za sve one koji žele prenijeti svoju kućnu zabavu i gaming na iduću razinu, modeli EH-TW5700 i EH-TW5820 nude neke zanimljive mogućnosti
Za sve one koji žele prenijeti svoju kućnu zabavu i gaming na iduću razinu, modeli EH-TW5700 i EH-TW5820 nude neke zanimljive mogućnosti
Za sve one koji žele prenijeti svoju kućnu zabavu i gaming na iduću razinu, modeli EH-TW5700 i EH-TW5820 nude neke zanimljive mogućnosti

Epson je predstavio liniju novih, prilagodljivih, cjenovno pristupačnih projektora kojima se upravlja s lakoćom, pružajući osjećaj kino dvorane u vlastitom domu, idealna za cijelu obitelj koja istražuje alternativu tradicionalnom TV uređaju, linija se sastoji od modela EB-W06, EB-FH06, EB-W51, EH-TW740, EH-TW750, EH-TW5700 i EH-TW5820

Ana Bajagić, voditeljica marketinga tvrtke Epson za regiju Balkan, kaže: „S obzirom na to da svi provodimo više vremena kod kuće, samim time imamo manje dostupnih mogućnosti za zabavu. Mnogi korisnici shvaćaju kako projektori nude savršeno rješenje za organiziranje događaja najviše nalik onima u kino dvoranama, dobrih gaming izazova ili pak prijenosno rješenje za rad od kuće. Naš najnoviji asortiman projektora se pažljivo razvijao kako bi osigurali izvrsnu liniju pravih značajki za pravu cijenu. Bilo da je gledanje filmova, cijelih sezona serija ili sporta, igranje videoigara ili rad iz kućnog ureda, ove svijetle, prijenosne, cjenovno pristupačne projektore visoke kvalitete mogu koristiti svi članovi obitelji uz veliki užitak, a čak se mogu ponijeti sa sobom u ured radi važne prezentacije".

Modeli EB-W06, EB-FH06 i EB-W51 su stvoreni za kućni ured, dok su modeli EH-TW740 i EH-TW750 više osmišljeni za uživatelje filmova, igara i ostalih zabavnih sadržaja. Svi novi projektori imaju minimalnu rezoluciju od WXGA, dok modeli EB-FH06, EH-TW740 i EH-TW750 imaju Full HD 1080p rezoluciju.

Obitelji, prijatelji i svatko tko pokušava balansirati između posla i kućnog života može uživati u vrhunskom prikazu na velikom ekspanzivnim zaslonima koji idu od 320" na modelima EB-W06 i EB-W51 do 386" na modelu EH-TW740.

Veliki zaslon je popraćen kvalitetnom, jasnom i svijetlom slikom uz 3LCD tehnologiju koja čini zaslon i do tri puta svjetlijim od proizvoda konkurencije1. Čak i u ambijentalnom svjetlu ovi moćni prijenosni projektori imaju iznimno svijetlu sliku i jarke boje s jasnim detaljima. To je rezultat 3LCD tehnologije koja stvara jednako jaka emitiranja bijele svjetlosti i svjetlosti u boji od 3300 do 4000 lumena. Omjer velikog kontrasta stvara jasne sjene i duboku crnu boju čime se postiže uravnotežena slika.

Postoje značajke unutar linije koje vrijedi istaknuti. Svi modeli imaju lampe dugog vijeka trajanja (6000 sati u normalnom načinu rada, 10000 sati u ekološkom načinu rada) što pruža do 18 godina upotrebe2. Svi modeli dolaze s horizontalnom i automatskom vertikalnom korekcijom trapezoidnosti kako bi se projektori mogli smjestiti bilo gdje u kući uz brzinsko pozicioniranje slike. Svi također sadrže iprojection pomoću kojeg dijelite sadržaj izravno s pametnih uređaja, te split screen za projiciranje dvaju prikaza istovremeno. Dolaze uz ugrađene zvučnike od 2W i barem jednim HDMI priključkom za digitalni slikovni i zvučni sadržaj (s dodatna dva priključka na modelima EB-FH06 i EH-TW750). Uređaji za reproduciranje Blu-ray diskova, konzole za videoigre, uređaji za streamanje medijskog sadržaja i mnogi drugi se mogu spojiti brzo i jednostavno.

Za sve one koji žele prenijeti svoju kućnu zabavu i gaming na iduću razinu, modeli EH-TW5700 i EH-TW5820 nude neke zanimljive mogućnosti. Ovi projektori za kućno kino visoke kvalitete rezolucije 1080p dolaze s ugrađenim Android TV sučeljem koje dopušta cijeloj obitelji jednostavno streamanje sadržaja bez potrebe za vanjskim uređajem. Popričajte s Google Assistant-om i podijelite sadržaj izravno s vašeg telefona na pametno i fleksibilno rješenje prikaza. Oštra slika, duboka crna i glatko kretanje slike, zajedno s izvrsnim mogućnostima spajanja, jednostavnim postavljanjem i poravnanjem čine ove projektore ultimativnim izborom za kućnu zabavu. Igrači u kućanstvu mogu uživati u brojnim posebnim značajkama poput dark gamma uplift i ultra-wide slike za uistinu imerzivno gaming iskustvo.

Ana zaključuje: „Naše novo lansiranje dokazuje kako projektori imaju neke jasne prednosti u odnosu na velike TV uređaje. Prvo, projektori nude mnogo bolju veličinu slike koja je prilagodljivo do 300 inča. tako da možete gledati filmove onako kako je redatelj to zamislio u full HD prikazu ili pregledati vaše digitalne slike ili sadržaj izravno s pametnog telefona u velikim razmjerima. Drugo, projektori nude isplativu alternativu HD TV uređajima, i to bez uključivanja troška nosača i učvršćenja. Projektor se može postaviti svugdje gdje postoji izvor struje i ravna podloga. Mogu se postaviti na plafon ili na stol odnosno policu, a s obzirom na korekciju trapezoidnosti biranje pozicije je zaista fleksibilno".

Pin It

Recenzije

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675