| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Samsung The Sero stigao na domaće tržište - CroPC.net

Samsung The Sero stigao na domaće tržište

Jedna od opcija koja The Sero televizor čini istinskim lifestyle favoritom je Portrait mode režim rada s pet potkategorija, koje mogu biti aktivne i kada korisnik ne gleda televiziju.

Jedna od opcija koja The Sero televizor čini istinskim lifestyle favoritom je Portrait mode režim rada s pet potkategorija, koje mogu biti aktivne i kada korisnik ne gleda televiziju.

Ovisno o potrebi sadržaja koji se pregledava, ovaj jedinstveni televizor moguće je postaviti vertikalno ili horizontalno i to zahvaljujući tehnološkim inovacijama posljednje generacije, uz potpuno novu perspektivu gledanja, ovaj televizor odlikuje se i mogućnošću prepoznavanja najbolje rezolucije i kuta za savršeno gledanje

Povezanost je jedna od ključnih karakteristika modernih uređaja pa tako The Sero spremno odgovara na potrebu korisnika za povezivanjem mobilnih telefona s televizorima te nesmetanog uživanja u omiljenim sadržajima. Multitasking je osiguran jer se sve vrste mobilnih sadržaja mogu gledati upravo u onom formatu za koji su kreirani i to u samo nekoliko koraka. Za savršenu sliku i boje na ovom modelu televizora zadužena je QLED Quantum Dot tehnologija na bazi umjetne inteligencije koja, u skladu sa osvjetljenjem, prilagođava sliku na način da je u svakom trenutku jasno vidljiva, sa svim detaljima scena, u 4K rezoluciji.

Jedna od opcija koja The Sero televizor čini istinskim lifestyle favoritom je Portrait mode režim rada s pet potkategorija, koje mogu biti aktivne i kada korisnik ne gleda televiziju. Također, Clock opcija televizor pretvara u veliki i stilizirani digitalni sat za prikazivanje točnog vremena i datuma. Poster opcija omogućava prikazivanje različitih suvremenih umjetničkih fotografija, slika, crteža i drugih djela. My Photo opcija nudi korisnicima mogućnost da uređaj prikazuje njihove fotografije koje su učitali s pametnog telefona, dok Sound Wall opcija pretvara The Sero u glazbeni player s vizualnim animacijama koje prate ritam. Tu je također i Cinemagraph kategorija koja na zaslonu prikazuje sadržaj koji se korigira slično poput Desktop Screen Saver animacija na računalima - u savršenoj rezoluciji.

The Sero dolazi s ugrađenim zvučnicima, stvorenim za vrhunsko uživanje u najdražoj glazbi. Moćni sustav 4.1 zvučnika sa snagom od 60W ima više nego dovoljan kapacitet da reproducira glazbu najkvalitetnijim zvukom s telefona korisnika putem Bluetooth veze. S uključenom Sound Wall opcijom, glazbu će pratiti i dinamične vizualne animacije.

Preporučena maloprodajna cijena za The Sero iznosi 10.599 kuna

Pin It

Recenzije

View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675