| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Pridonesite socijalnom distanciranju s Epsonovim rješenjima - CroPC.net

Pridonesite socijalnom distanciranju s Epsonovim rješenjima

Epson

Epson

Ova rješenja prikaza početničke razine za poslovnu i obrazovnu upotrebu su spremni za povratak radnika na radno mjesto gdje se primjenjuje socijalna distanca, pružajući jasne i skalabilne veličine prikaza i do 350 inča, s pristupačnom cijenom

„Povratak poslu i obrazovanju će se pokazati izazovnim u pokušaju poštivanja mjera socijalnog distanciranja. Za razliku od flat panel modela, naša nova rješenja nude fleksibilnost i skalabilne veličine prikaza do 350 inča, što ih čini prilagodljivima i prigodnim za razna okruženja. To omogućava jasan prikaz sadržaja i preglednost, čak i onima koji su udaljeniji u učionici ili sobi za sastanke", kaže Tvrtko Ljubić, voditelj je prodaje poslovnih proizvoda u tvrtki Epson, zadužen za regiju Balkan.

„Uz bežično povezivanje i zrcaljenje zaslona putem Miracasta, jednostavni su za postavljanje i upotrebu."

Ovi proizvodi pružaju cijeli niz mogućnosti koje oživljavaju prezentacije, kao što su moćni ugrađeni zvučnici i poboljšane razine svjetline (do 4200 lumena), prikaz visoke rezolucije (do Full HD 1080p) i nevjerojatna kvaliteta slike (3LCD tehnologija), s i do tri puta živopisnijim bojama. Korisnici također imaju koristi od vrlo pouzdane izvedbe i niskom troškovima održavanja, što je rezultat dugog vijeka trajanja lampe.

Ovi novi projektori nude fleksibilno postavljanje, te su lagani za transport od sobe do sobe. Mogućnosti za povezivanjem uključuju bežično spajanje, te zrcaljenje putem Miracasta na modelima EB-FH52 i EB-922F.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675