| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Sonyjevi novi 4K HDR Full Array televizori XH90 LED i A8 OLED uskoro u prodaji - CroPC.net

Sonyjevi novi 4K HDR Full Array televizori XH90 LED i A8 OLED uskoro u prodaji

Novi XH90 televizori i dalje isporučuju namjere autora pomoću Netflix kalibriranog načina

XH90 mid-range televizor nudi uvjerljiv spoj Sonyjeve kvalitete slike, genijalni dizajn zvuka i jednostavno korištenje te se pokazao kao odličan dodatak igraćim konzola nove generacije.

XH90 televizori uključuju Sonyjevu vrhunsku tehnologiju zatamnjivanja i pojačavanja Full-Array Local Dimming and Boosting, koja dinamički mijenja razinu osvjetljenja u dijelovima zaslona, ovisno o sadržaju, što rezultira dramatičnim povećanjem kontrasta i svjetline. Preciznim balansiranjem izlaza svjetlosti diljem zaslona, tamniji prizori postaju tamniji, a svjetliji prizori svjetliji, baš onako kako je autor zamislio.

Što se tiče zvuka, televizori serije XH90 dolaze opremljeni Acoustic Multi-Audio (u modelima od 65 inča i više), koji uključuje dva visokotonca za pozicioniranje zvuka koji omogućuju zvuku da prati radnju na ekranu za doista uranjajuće iskustvo. Uz to, dizajniran da nadopunjuje kvalitetu zvuka i vitkost televizora svojim jedinstvenim novim oblikom, Sonyjev X-Balanced zvučnik pokreće filmove i glazbu s jasnim zvukom.

Za nadolazeće igraće konzole sljedeće generacije, televizori serije XH90 podržavat će visoku brzinu slike od 4K 120 sličica u sekundi i brzo vrijeme odziva putem HDMI ulaza kako bi pružili svoje maksimalne performanse za vrhunski igraći doživljaj.

Novi XH90 televizori i dalje isporučuju namjere autora pomoću Netflix kalibriranog načina. Ovaj način rada posebno je razvijen kako bi uživali u Netflix izvornicima i reproducirali istu kvalitetu slike na televizoru kao u studiju. S Netflixovim kalibriranim načinom, stvaralačka vizija i namjera vjerno se čuvaju.

Linija XH90 sadrži Android TV s ugrađenim Google Assistantom, Google Play Storeom i Chromecastom koji korisnicima nudi jednostavan pristup sadržaju, uslugama i uređajima putem svoje opsežne platforme. Sonyjevi originalni izbornici korisničkog sučelja i glasovne kontrole također su poboljšani za bolju dnevnu upotrebu. S uređajima koji omogućuju Google Assistant i Amazon Alexa možete emitirati i kontrolirati videozapise s YouTubea s Google Home ili mijenjati kanal ili glasnoću na uređajima s omogućenom Amazon Alexa. Korisnici Apple AirPlay 2 mogu emitirati filmove, glazbu, igre i fotografije putem televizora izravno sa svojih iPhone, iPad ili Mac. Apple HomeKit tehnologija korisnicima pruža jednostavan, siguran način kontrole televizije s iPhone, iPad ili Mac uređajima.

Televizori XH90 4K HDR Full Array u prodaji će se naći u Europi do kraja svibnja. I

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675