| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Sony širi liniju Soundbara uvođenjem modela HT-G700 i HT-S20R - CroPC.net

Sony širi liniju Soundbara uvođenjem modela HT-G700 i HT-S20R

HT-G700 uključuje Sonyjev Vertical Surround Engine, što znači da tri prednja zvučnika HT-G700 u kombinaciji sa Sonyjevom obradom signala omogućavaju zvučne položaje koji vas mogu očarati, kako u vertikalnoj, tako i u horizontalnoj ravnini

HT-G700 je 3.1 kanalni Dolby Atmos i DTS:X soundbar koji spaja snažan surround zvuk s jasnim dijalogom, tako da se možete potpuno izgubiti u svojim omiljenim TV programima i filmovima

Slušajte zvuk iz svih smjerova s do 7.1.2 kanalnim surround zvukom. HT-G700 uključuje Sonyjev Vertical Surround Engine, što znači da tri prednja zvučnika HT-G700 u kombinaciji sa Sonyjevom obradom signala omogućavaju zvučne položaje koji vas mogu očarati, kako u vertikalnoj, tako i u horizontalnoj ravnini. Poboljšana je i obrada signala za isporuku surround zvuka u šire područje. Osim toga, odabirom gumba Immersive AE (Audio Enhancement), HT-G700 također može povećati čak i uobičajeni stereo zvuk do 7.1.2 surround zvuka, tako da svaka TV emisija i film dobiju surround tretman.

Pored toga, HT-G700 nudi namjenski središnji zvučnik, tako da se vokali mogu jasno čuti, neovisno radi li se o brzom dijalogu u omiljenim TV emisijama ili o šaputanju u holivudskom filmu. Odličan je i za glazbu, stvarajući bogato i detaljno iskustvo slušanja. Nadalje, HT-G700 uključuje fino podešen S-Force PRO koji podiže zvuk da paše većim televizorima (preko 55 inča) tako da možete biti potpuno uronjeni u ono što gledate.

HT-G700 dolazi sa snažnim bežičnim subwooferom i većim unutarnjim prostorom koji pružaju dublji, bogatiji bas zvuk. I na kraju, postavljanje s TV-om je brzo i jednostavno putem Bluetooth ili HDMI eARC/ARC.

HT-S20R je pristupačan, ali moćan 5.1-kanalni soundbar. Smješten u profinjenom dizajnu koji kamuflira njegove mogućnosti, nudi 400 W snage, dva stražnja zvučnika i subwoofer. Dizajniran da savršeno odgovara uz televizore, HT-S20R je također lako povezati s televizorom putem HDMI, optičkog ili analognog ulaza. Možete uživati u glazbi putem Bluetooth veze ili USB-a.

HT-G700 će biti dostupan od Svibnja 2020., po cijeni od cca. €450. HT-S20R će biti dostupan od Svibnja 2020., po cijeni od cca. €250.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675