| | | | |

powered_by_lenovo_2020 PlanetSport bez naknade i u svibnju - CroPC.net

PlanetSport bez naknade i u svibnju

To se odnosi na korisnike usluga: A1 TV, B.net, satelitske televizije i Xplore TV-a

Zbog pandemije koronavirusa otkazana su sva sportska natjecanja, pa tako i UEFA Liga prvaka, a dok željno iščekujemo informacije o nastavku tog najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja, korisnicima A1 TV usluga neće biti naplaćena naknada za PlanetSport paket ni za svibanj

To se odnosi na korisnike usluga: A1 TV, B.net, satelitske televizije i Xplore TV-a. U A1 Hrvatska aktivno se prati razvoj situacije uz stalni kontakt s vlasnicima TV prava. Iako nema aktualnih natjecanja, svi korisnici TV usluge u Osnovnom TV paketu mogu do kraja mjeseca uživati u najboljim sportskim dokumentarcima, emisijama genijalnog Roberta Knjaza i povijesnim utakmicama hrvatskih i ostalih klubova u Ligi prvaka na PlanetSport 1 kanalu.

A1 Hrvatska također podsjeća na ostale pogodnosti koje je omogućila svojim korisnicima poput već u Osnovnom TV paketu dostupnih svih dječjih TV kanala, vrhunskih filmskih i serijskih ostvarenja na CineStar TV Premiere 2 te dokumentarnih sadržaja na Kanalu mjeseca, a to je u svibnju History. Korisnici koji imaju Prošireni paket mogu se zabaviti uz četiri popularna kanala, MTV Hits International, MTV Dance International, MTV Music 24 i MTV Rocks, koji su inače dio Glazbenog paketa.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675