| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Inozemni mediji proglasili Samsung QLED 2020 seriju najboljim televizorima - CroPC.net

Inozemni mediji proglasili Samsung QLED 2020 seriju najboljim televizorima

Američki AVS Forum uvrstio je QLED 4K Q90T unutar svojeg izbora uređaja za 2020. godinu

Na ovogodišnjem međunarodnom CES sajmu, Samsung je predstavio najnovije QLED 8K i 4K TV uređaje koji su tržištu ponudili vrhunske inovacije na području reprodukcije slike i zvuka, kao i prekrasan dizajn koji zajednički stvaraju dosad neviđeno suvremeno korisničko iskustvo

Zbog toga su im utjecajni britanski i američki mediji dodijelili brojna priznanja i nagrade za neke od njihovih najnaprednijih značajki.

Tako je američki časopis Forbes pohvalio Samsung QLED 8K Q950TS/Q900T modele televizora za kvalitetu slike i dizajna, naglašavajući kako njihova tehnologija skaliranja stvara osjećaj dubine, tekstura i detalja slike u udaljenim filmskim scenama, kao i u jedinstvenim vizualnim efektima. Britanski AV forum proglasio je Q950TS „Best in class“ – najboljim televizorom u cjenovnoj kategoriji, istaknuvši minimalnu veličinu okvira od 15mm uz prigodni opis „impresivnog 8K TV-a sa širokom ponudom naprednih značajki“.

Također, i QLED 8K Q800T model je ocijenjen s pet zvjezdica te titulom „Editor's Choice Award“ - istaknutim izborom urednika HD Gurua i Tech Aerisa. Tijekom recenzije, HD Guru je pohvalio je ne samo ovaj uređaj, nego i cjelokupnu Samsung 8K TV seriju zbog moćnog sustava procesuiranja slike i zvuka u odabranoj kategoriji. HD guru ističe kako gustoća piksela na zaslonima 8K standarda omogućava precizan prikaz boje, njihov 100%-tni volumen te visoke HDR performanse, čak i u scenama koje su bogate sjenama. Nadalje, Tech Aeries ističe prekrasan dizajn uređaja od ultra-tankih okvira kao njegov najveći adut zbog kojeg „QLED TV stvara dojam kao da lebdi u zraku ispred korisnika“.

Isto tako, američki AVS Forum uvrstio je QLED 4K Q90T unutar svojeg izbora uređaja za 2020. godinu – „Top Choice 2020“ zbog prilagodljivosti i performansi 4K Zaslona, kao i naprednih tehnologija poput algoritama za izoštravanje detalja i tekstura prikaza koje omogućuju najbolje 4K QLED iskustvo na tržištu.  

„Naši QLED 2020 8K i 4K televizori objedinjuju sve inovacije na području kvalitete prikaza, dizajna i zvuka koje Samsung pruža za stvaranje vrhunskog korisničkog iskustva, a dokaz toga su brojne nagrade i priznanja struke koje potvrđuju predanost u razvoju naprednih tehnologija za naše korisnike.“, izjavio je potpredsjednik potpredsjednik Odjela za vizualne projekte Jongsuck Chu, Samsung Electronics.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675