| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Philips najavljuje lansiranje 34-inčnog LCD monitora oznake 346P1CRH  - CroPC.net

Philips najavljuje lansiranje 34-inčnog LCD monitora oznake 346P1CRH

Philips 346P1CRH korisnicima nudi pravi vizualni užitak CrystalClear slika s QHD rezolucijom 3440 x 1440 za izrazito oštru i stvarnu kvalitetu slikePhilips 346P1CRH korisnicima nudi pravi vizualni užitak CrystalClear slika s QHD rezolucijom 3440 x 1440 za izrazito oštru i stvarnu kvalitetu slike

Sa zakrivljenim WQHD zaslonom s DisplayHDR 400, ovaj monitor nudi izvanredne vizualne performanse, a osim što nudi niz prikladnih značajki povezivanja, poput ugrađene USB-C priključne stanice i KVM sklopke, nudi i široku lepezu tehnologija i inovacija za poboljšanu udobnost korisnika i mogućnost za izrazito produktivan i ugodan radni dana

Što se tiče povezanosti, Philips 346P1CRH ima sve. Opremljen je DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, HDCP 2.2 i RJ45, a ima i ugrađenu USB-C priključnu stanicu s isporukom energije koja nudi trenutnu produktivnost. Korisnici mogu jednostavno i lako povezati sve svoje periferne uređaje na monitor, eliminirajući nered uzrokovan kablovima tijekom ponovnog punjenja prijenosnog računala i to jednim jednostavnim, reverzibilnim USB-C priključkom koji isto tako omogućuje gledanje videozapisa visoke razlučivosti, prijenos datoteka velikom brzinom i još mnogo toga. Zahvaljujući tehnologiji MultiView, korisnici mogu iskoristiti dualno povezivanje i pregled za istovremeni rad s više uređaja, poput računala i prijenosnog računala, dok MultiClient integrirani KVM preklopnik omogućuje kontrolu dva odvojena računala s postavom miša i tipkovnice te pruža mogućnost prebacivanja naprijed i natrag između izvora samo jednim pritiskom na gumb.

Philips 346P1CRH korisnicima nudi pravi vizualni užitak CrystalClear slika s QHD rezolucijom 3440 x 1440 za izrazito oštru i stvarnu kvalitetu slike. VESA certificirani DisplayHDR 400 znači dodatnu svjetlinu, dublje kontraste i zapanjujuće boje za slike koje uistinu ostavljaju dojam. Široki kutovi gledanja na ekranu 178/178 i format UltraWide 21: 9 čine ga dovoljno velikim za smještaj grupnog rada, kao i za usporedbu više datoteka međusobno, koje profesionalci u financijama, bankarstvu i grafičkom dizajnu zasigurno cijene. A i fanovi igara također će uživati u ovoj vizualnoj poslastici i to zahvaljujući tehnologiji Adaptive Sync koja jamči brz i fluidan gameplay.

Philips 346P1CRH obiluje pametnim i učinkovitim funkcijama koje povećavaju udobnost i praktičnost. Postolje podesivo po visini osigurava ergonomsku lakoću, dok značajke komfora za oči uz TUV certifikat smanjuju umor očiju. Prikladna Windows HelloTM skočna web kamera opremljena je tehnologijom prepoznavanja lica i pruža sigurne veze, a može se diskretno ukloniti kad se ne koristi. Ovaj je monitor također ekološki prihvatljiv, a nudi značajke za uštedu energije kao što su LightSensor i PowerSensor koje mogu uštedjeti do 70% na troškovima energije. Također ispunjava standarde EnergyStar 8.0, EPEAT * i RoHS, ne sadrži štetne tvari poput žive i olova te koristi 100% reciklirani ambalažni materijal.

Snažan, bogat značajkama i zapanjujuć, Philips 346P1CRH monitor bit će dostupan od ožujka s preporučenom maloprodajnom cijenom od 4.424,00 kn.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675