| | | |

powered_by_lenovo_2020 Novi programski paketi na MAXtv-u - CroPC.net

Novi programski paketi na MAXtv-u

Treći novi paket u ponudi je Nova paket u sklopu kojeg korisnici mogu pratiti Novu TV i Doma TV kanale u HD kvaliteti slike, a ono što će zasigurno razveseliti korisnike je i mogućnost gledanja sadržaja nakon što su već emitirani uz uslugu TVoY, odnosno uslugu Snimalica, što ranije nije bilo dostupno za ove kanale

MAXtv usluga od danas je bogatija za tri nova programska paketa – RTL paket, RTL Premium paket te Nova paket – koji korisnicima donose još više sadržaja, i to u HD kvaliteti slike

RTL paket donosi sve postojeće RTL kanale u HD ili HD ready kvaliteti slike. Riječ je o kanalima RTL, RTL 2, RTL Crime, RTL Living, RTL Kockica, RTL Passion, a novost je i potpuno novi RTL Adria kanal koji korisnicima nudi najbolje od filmskih sadržaja i iznimno popularnih regionalnih serija. U sklopu ovog paketa korisnicima su na raspolaganju i usluge Snimalica, koja se sastoji od funkcionalnosti TVoY, odnosno gledanja sadržaja unazad do 7 dana te Catch-up TV, kojim se označava gledanje trenutne emisije od početka. Zahvaljujući mogućnosti snimanja i naknadnog gledanja sadržaja, MAXtv korisnici ne moraju brinuti da će propustiti svoje omiljene sadržaje, a istodobno mogu pratiti TV programe na svim svojim pametnim uređajima, upravljati i pretraživati TV program putem svog pametnog telefona te jednostavno prebacivati sliku s mobilnog uređaja na televizor. Nove kanale moguće je pronaći na pozicijama od 23. pa nadalje u MAXtv popisu kanala.

Za sve korisnike koji žele još više TV sadržaja, u ponudi je i RTL Premium paket koji, osim već spomenutih RTL kanala i funkcionalnosti, donosi mnoštvo filmskog, dječjeg i najatraktivnijeg regionalnog sadržaja, a sve dostupno na zahtjev uz Play Premium. Na taj način korisnici mogu u bilo kojem trenutku birati sadržaj koji žele gledati, a na raspolaganju su im ekskluzivne premijere i hit serije iz cijelog svijeta i regije, novi zabavni internacionalni showovi i nove sezone hit showova, odlična selekcija filmskih hitova koja donosi više od 50 filmskih naslova svaki mjesec te više od 500 sati sinkroniziranog dječjeg sadržaja koji uključuje i filmove i serije. Play Premium korisnici mogu pronaći u MAXtv meniju, pod kategorijom Videopaketi na pretplatu.

Treći novi paket u ponudi je Nova paket u sklopu kojeg korisnici mogu pratiti Novu TV i Doma TV kanale u HD kvaliteti slike, a ono što će zasigurno razveseliti korisnike je i mogućnost gledanja sadržaja nakon što su već emitirani uz uslugu TVoY, odnosno uslugu Snimalica, što ranije nije bilo dostupno za ove kanale. Nova TV HD i Doma TV HD kanali su dostupni na 24. i 26. poziciji MAXtv usluge.

Od danas pa do 15. ožujka korisnici mogu isprobati nove pakete bez dodatne naknade. Nakon isteka promotivnog perioda, korisnici mogu kupiti pojedinačne pakete po cijeni od 3 kune za RTL paket ili Nova paket, odnosno RTL Premium paket za 29 kuna mjesečno. Korisnicima koji se ne odluče na kupnju novih paketa, na raspolaganju ostaju postojeći kanali u SD kvaliteti.

Također, svim ljubiteljima sporta početkom ožujka bit će ponuđen i novi Sport Klub Plus paket koji će, uz postojeće Sport Klub kanale, biti bogatiji za još šest novih Sport Klub kanala uključujući i kanal Sport Klub HD. Svi novi Sport Klub kanali bit će dostupni u HD-u. Sport Klub paket donosi mnoštvo sportskih sadržaja poput atraktivnih nogometnih utakmica, motosporta, WTA i ATP teniskih turnira i hokejaških utakmica. Cijena mjesečne naknade Sport Klub Plus paketa iznosit će 29 kuna mjesečno.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675