| | | |

powered_by_lenovo_2020 Panasonic predstavio soundbarove za moderne vlasnike kućnih kina - CroPC.net

Panasonic predstavio soundbarove za moderne vlasnike kućnih kina

Oba nova modela iz serije HTB dijele funkcionalan stil optimiziran za upotpunjavanje dizajna najnovijih Panasonicovih televizora

HTB600 i HTB400 karakterizira izvrstan zvuk, minimalistički dizajn i pametne značajke koje unaprjeđuju iskustvo gledanja televizije.

HTB600 podržava audioformate kućnih kina Dolby Atmos i DTS:X. Prostorni zvuk visoke kvalitete putuje u 3D prostoru kako bi slušatelje uvukao u dojmljivo kinematografsko iskustvo.

Uređaj dolazi s velikim bežičnim subwooferom koji nudi dinamičan bas. Priključak za bas refleks subwoofera aerodinamički je oblikovan radi jasnog zvuka basa.

HTB400 krasi moderan dizajn samostalne zvučničke konzole i on nudi impresivan bas s dvostrukim subwooferima integriranim u kućište.

Oba nova modela iz serije HTB dijele funkcionalan stil optimiziran za upotpunjavanje dizajna najnovijih Panasonicovih televizora. Kad se stave na ravnu površinu, poput stolića za televizor, novi zvučnici iz serije HTB nagnuti su gore pod kutom od 7° kako bi se zvuk usmjerio točno prema ušima slušatelja. No, i stražnji je dio zvučnika nagnut, što se ispravlja prilikom montiranja na zid kako bi zvuk izvirao van pod kutom  od 180°. To je jednostavna ideja koja ima velik utjecaj.

Kad se stave na ravnu površinu, poput stolića za televizor, novi zvučnici iz serije HTB nagnuti su gore pod kutom od 7° kako bi se zvuk usmjerio točno prema ušima slušatelja. No, i stražnji je dio zvučnika nagnut, što se ispravlja prilikom montiranja na zid kako bi zvuk izvirao van pod kutom  od 180°. To je jednostavna ideja koja ima velik utjecaj.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675