| | | |

powered_by_lenovo_2020 Samsung predstavio novi 2020 QLED 8K flagship televizor na europskom tržištu - CroPC.net

Samsung predstavio novi 2020 QLED 8K flagship televizor na europskom tržištu

Uz Q950, Samsung je predstavio Q900TS i Q800T, čime je proširena ponuda QLED 8K televizora

Najnapredniji Samsung televizor, Q950TS QLED 8K, korisnicima nudi jedinstvenu tehnologiju i nenadmašan doživljaj gledanja, kombinirajući netaknutu kvalitetu slike i zvuka, inteligentne AI mogućnosti i vrhunski dizajn

Samsung Q950 QLED 8K TV u Europi će biti dostupan u veličinama od 65, 75 i 85 inča. Revolucionarni Infinity Screen omogućava prikaz slike u omjeru od 99% naspram cjelokupne veličine uređaja, dok tanka konstrukcija širine 15mm te šest ugrađenih zvučnika poništavaju granice između televizora i okoline.

Uz Q950, Samsung je predstavio Q900TS i Q800T, čime je proširena ponuda QLED 8K televizora. Ovi uređaji dolaze u veličinama od 55 do 98 inča, kako bi svaki korisnik mogao pronaći idealan televizor u skladu s potrebama i prostorom u kojem živi. Također, Samsung je svoj portfelj proširio i novom ponudom QLED 4K televizora: Q60Z, Q70T, Q80T, Q80T i Q95T, dostupnim u veličinama od 43 do 85 inča.

Quantum Dot AI u kombinaciji s moćnim Samsung 8K procesorom i najnaprednijim operativnim sustavom na tržištu Tizen OS će bez obzira na trenutne postavke rezolucije uvijek prikazivati sadržaj na 33 milijuna piksela. Adaptive Picture značajka prilagodit će prikaz svjetlosnim uvjetima za postizanje najbolje moguće kvalitete, bez obzira na to radi li se u mračnom ili osvijetljenom prostoru. Active Voice Amplifier potpuno će eliminirati pozadinsku buku prilikom gledanja sadržaja, a sustav će automatski prepoznati zvučne smetnje te prilagoditi zvuk na najoptimalniju razinu.

Object Tracking Sound+ (OTS+) uz pomoć naprednih algoritama umjetne inteligencije omogućava trodimenzionalno širenje zvuka prostorom kombinirajući višestruke zvučnike pozicionirane na vrhu, sredini i na dnu televizora. Tako se savršeno usklađuje zvuk sa sadržajem, što doprinosi vrhunskom iskustvu gledanja. Q-Symphony predstavlja jedinstveni način reprodukcije audiozapisa putem sustava višestrukih zvučnika. Kako bi se ostvario još bogatiji i dublji zvuk u prostoriji, QLED televizori po prvi put mogu koristiti gornje i postranične zvučnike putem Samsung Q Series soundbara.

Novi Samsung soundbar uređaji donose još veću integraciju između televizora i audio uređaja. Asortiman Q serije za europsko tržište u 2020. godini uključuje modele Q800T, Q70T i Q60T, idealne za povezivanje sa QLED televizorima. Korištenjem Samsung Acoustic Beam tehnologije integrirane s Dolby Atmos i DTS:X rješenjima, Q serija korisnicima omogućuje da dožive očaravajuću zabavu kao da su dio radnje na zaslonu.

Samsung televizori ponudit će više opcija glasovnog asistenta, uključujući Amazon Alexa, Google Assistant i Bixby, kako bi korisnicima pružili veći izbor. Korisnici će uživati u lakšem pristupu vijestima, vremenskoj prognozi i omiljenim sadržajima, uz proširene mogućnosti kontrole pametnog doma i televizora.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675