| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Sony najavljuje nove 8K, OLED i 4K Full Array LED televizore - CroPC.net

Sony najavljuje nove 8K, OLED i 4K Full Array LED televizore

Novi će modeli i dalje donositi namjere autora uz pomoć kalibriranog načina za Netflix, nudeći sadržaj Netflixa uz studijsku kvalitetu i IMAX Enhanced (u odabranim modelima) koji unosi IMAX doživljaj zabave doživljaj zabave u vaš dom, nudeći novu razinu slike i zvuka

Sony je najavio široku ponudu novih naprednih televizora uključujući novi ZH8 8K Full Array LED, A8 (55” i 65”) te A9 (48”) 4K OLED, XH95 i XH90 4K Full Array LED televizore

Nova linija Sonyjevih televizora obuhvaća ono najbolje od Sonyjevih tehnologija da bi se uistinu ostvarile namjere autora na ekranu televizora. S ovim novim asortimanom, Sony želi ponuditi najbolje uranjajuće iskustvo na tržištu, s vodećom kvalitetom slike, inovativnim zvukom i besprijekornim korisničkim iskustvom uokvirenim u vrhunske velike ekrane.

Korištenjem najboljeg Sonyjevog procesora slike X1 postiže se vrhunska, jasna i precizna kvaliteta slike za vrlo realističan doživljaj gledanja.

Premium kvaliteta zvuka ključan je dio postavki za gledanje, a novi modeli sadrže Sound-from-Picture Reality, koji kupcima pruža osjećaj da zvuk dolazi izravno sa zaslona.

Novi će modeli i dalje donositi namjere autora uz pomoć kalibriranog načina za Netflix, nudeći sadržaj Netflixa uz studijsku kvalitetu i IMAX Enhanced (u odabranim modelima) koji unosi IMAX doživljaj zabave doživljaj zabave u vaš dom, nudeći novu razinu slike i zvuka.

Sonyjevi novi televizori će uvesti i Ambient Optimization, novu tehnologiju koja optimizira kvalitetu slike i zvuka u bilo kojem okruženju korisnika. Automatski će prilagoditi svjetlinu slike ambijentalnom svjetlu u sobi, povećavajući svjetlinu u svijetlim sobama i smanjujući u tamnim prostorijama za savršen pogled. Otkriva čak i predmete u sobi, poput zavjesa i namještaja koji mogu apsorbirati ili odražavati zvuk, precizno prilagođavajući akustiku kako zvuk ne bi bio ugrožen.

Osim Ambient Optimization-a, novi Sony televizori sadržavat će i novi koncept dizajna Immersive Edge. Kako bi se postiglo još više uranjajućeg doživljaja, sada se na rubu zaslona nalazi diskretno postolje. Minimalistički stalak jedva se primjećuje, a kupcima nudi poboljšano i nesmetano gledanje.

Za nadolazeće igraće konzole nove generacije odaberite nove modele koji će podržavati 8K rezoluciju, visoku brzinu kadrova 4K i 120 sličica u sekundi i brzo vrijeme odaziva putem HDMI ulaza kako bi postigli maksimalne performanse za vrhunski igrački doživljaj.

 

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675