| | | |

powered_by_lenovo_2020 Dodatni programi za sve korisnike A1 TV-a  - CroPC.net

Dodatni programi za sve korisnike A1 TV-a

S ovom će promjenom korisnicima Osnovnog paketa ponuda kanala biti bogatija uz FOX CRIME i NAT GEO WILD, dok će korisnicima Proširenog paketa ona biti nadopunjena FOX MOVIES i VH1 CLASSIC kanalima

Povodom 20. rođendana kompanije, A1 Hrvatska za sve korisnike televizijskih usluga uvodi atraktivne kanale u postojeće pakete TV programa

S ovom će promjenom korisnicima Osnovnog paketa ponuda kanala biti bogatija uz FOX CRIME i NAT GEO WILD, dok će korisnicima Proširenog paketa ona biti nadopunjena FOX MOVIES i VH1 CLASSIC kanalima.

Briga o kvaliteti usluga i sadržaja glavna je misao vodilja u razvoju A1 Hrvatske, a širenje liste kanala rezultat je neprestanog ulaganja u nova rješenja i ponudu. Korisnici dobivaju nadogradnju bogate ponude šarolikog sadržaja, koji je u velikoj mjeri dostupan i u HD rezoluciji.

  • NAT GEO WILD specijalizirani je televizijski kanal koji je od 2006. godine dio svjetskog medijskog portfelja National Geographic Partners LLC-a posvećen divljem životinjskom svijetu.
  • FOX CRIME iznimno je popularan u Hrvatskoj te spada među najomiljenije payTV kanale. Dobro je poznat svim ljubiteljima akcije i intrigantnih istraga.
  • FOX MOVIES kanal emitira najbolje filmove koji će zadovoljiti čak i zahtjevnu publiku. Svake godine donosi više od 300 premijera pokrivajući široki spektar filmskih žanrova: od najboljih komedija, snažnih drama, akcijskih filmova punih adrenalina do horor filmova.
  • VH1 CLASSIC je glazbeni kanal uz koji se gledatelji mogu svakodnevno zabaviti presjekom najpopularnijih glazbenih hitova druge polovice 20. stoljeća, prisjećajući se nekih drugih vremena pop glazbe.

Aktivacija dodatnih TV kanala u navedenim paketima nije potrebna jer su automatski dodani te postaju dio redovne ponude paketa. Nastavak je to kontinuiranog ulaganja u sadržaj i podizanje kvalitete usluga.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675