| | | |

  • TechNews
  • Tehnologije, obrazovanje, znanost

Na Ljetnu školu tvrtke AGENCY04 prijavila su se čak 582 kandidata

Pin It

Od benefita treba istaknuti razrađen sustav nagrađivanja, konstantnu edukaciju zaposlenika kroz „Learn at Lunch“ predavanja, učenje stranog jezika, nagrađuju se blogeri, dodjeljuju se godišnje nagradu za najbolju zaposlenicu ili zaposlenikaOd benefita treba istaknuti razrađen sustav nagrađivanja, konstantnu edukaciju zaposlenika kroz „Learn at Lunch“ predavanja, učenje stranog jezika, nagrađuju se blogeri, dodjeljuju se godišnje nagradu za najbolju zaposlenicu ili zaposlenika

U subotu 13. srpnja započela je dugo očekivana Ljetna škola u AGENCY04 na koju su se prijavila čak 582 kandidat, selekcijskim je postupkom odabrano 36 kandidata koji su došli na prvo predavanje

U Ljetnoj školi učit će se na temu razvoja Java aplikacija uz korištenje Spring Boot frameworka, a škola će trajati pet tjedana. Polaznici po završetku dobivaju certifikat, a ako žele, mogu se prijaviti i za posao u AGENCY04.

Za sve one koji se već sada žele prijaviti za sljedeću godinu, mogu to učiniti odmah klikom OVDJE.

Budući da tvrtka i dalje raste, konstantno se otvaraju nove pozicije za zapošljavanje, a trenutno je otvoreno čak njih 9. Više informacija o otvorenim pozicijama i kako se prijaviti možete saznati klikom OVDJE.

Od benefita treba istaknuti razrađen sustav nagrađivanja, konstantnu edukaciju zaposlenika kroz „Learn at Lunch“ predavanja, učenje stranog jezika, nagrađuju se blogeri, dodjeljuju se godišnje nagradu za najbolju zaposlenicu ili zaposlenika, postoje povlašteni uvjeti kreditiranja u komercijalnoj banci, igraonica za opuštanje kada nastupi blokada i osiguran budžet za nove igre, neograničen budžet za stručnu literaturu, organiziraju se večeri društvenih igara, projekcije filmova, a nerijetko se soba za sastanke transformira u gaming sobu.

Zaposlenici imaju na raspolaganju nekoliko električnih romobila, ali i vježbanje joge u uredu.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675