| | | |

  • TechNews
  • Tehnologije, obrazovanje, znanost

Tehnozavod Marušić i Algebra potpisali sporazum o stipendiranju studenata

Pin It

Natječaj je otvoren do 12. srpnja 2019. dok je zamolbu potrebno poslati elektronički na mail adresu stipendija@racunarstvo.hr.Natječaj je otvoren do 12. srpnja 2019. dok je zamolbu potrebno poslati elektronički na mail adresu stipendija@racunarstvo.hr.

Član uprave vodeće hrvatske tvrtke specijalizirane za sustave tehničke zaštite, Tehnozavod Marušić d.o.o., Krešimir Marušić, i dekan Visokog učilišta Algebra, doc.dr.sc. Mislav Balković, potpisali su u Zagrebu ekskluzivni ugovor o stipendiranju studenta slabijeg imovinskog statusa iznosom pune školarine za trogodišnji studijski program računarstva na Visokom učilištu Algebra u iznosu većem od 100.000,00 kuna

Tehnozavod Marušić od šezdesetih godina intenzivno se bavi različitim područjima i sustavima tehničke zaštite, sigurnosti te audio-video sustavima za poslovne potrebe. Visokokvalificirani tim inženjera-projektanata na stručan i profesionalan način pomaže u realizaciji ideja i ispunjavanja potreba klijenata po principu „Od ideje do rješenja” što dokazuju s više od 19 tisuća ugrađenih sustava. Ljudski resursi glavna su vrijednost Tehnozavoda Marušić koji u posljednjih nekoliko godina značajno ulaže i u razvoj namjenskih softvera, specijalnih aplikacija koje omogućavaju da sustavi i rješenja budu maksimalno prilagođena potrebama modernog klijenta. Tehnozavod Marušić time dokazuje da prati svjetske tehnološke trendove i drži korak s vremenom.

„Tehnozavod Marušić kao društveno osviještena tvrtka svjesna da oko nas postoje darovite mlade osobe koje trebaju pomoć, a nisu odgovorne za financijsku situaciju u kojoj se trenutno nalaze, odlučila je punom stipendijom umanjiti utjecaj komercijalnih uvjeta studiranja na mogućnost upisa darovitog studenta koji je u studij računarstva spreman uložiti ozbiljan rad i zalaganje, te mu na takav način pružiti vrhunske uvjete studiranja na najkvalitetnijem stručnom studiju u Hrvatskoj“, izjavio je Krešimir Marušić, član uprave Tehnozavoda Marušić.

Vrednovanje prijava za punu stipendiju za sve tri godine preddiplomskog studijskog programa računarstva uzet će u obzir: ocjene iz srednje škole koje moraju u ukupnom prosjeku svih ocjena biti najmanje 4.2, ostvareni rezultat na ispitima državne mature (Hrvatski jezik, matematika, Engleski jezik), rezultate na natjecanjima iz računarstva, informatike i matematike (ako je kandidat sudjelovao na istima), relevantne projekte (ako je kandidat sudjelovao na istima), pisma preporuke, kao i trenutni socijalno-ekonomski status kandidata.

Natječaj je otvoren do 12. srpnja 2019. dok je zamolbu potrebno poslati elektronički na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675