Einhell

Pokrenuta Škola u oblacima, on-line program za pomoć pri učenju

Edukatori
Edukatori
Edukatori

"Škola u oblacima" prvi je potpuno interaktivni on-line program za pomoć pri učenju djeci osnovnih i srednjih škola u Hrvatskoj

Svrha škole je omogućiti djeci svladavanje školskog gradiva na njima prihvatljiv način, preko on-line platforme i iz udobnosti vlastitih soba. Djeca na taj način razmišljaju izvan zadanih okvira te pomiču vlastite granice kreativnosti i načina rada te spremna dočekuju životne izazove koji ih čekaju.

Način podučavanja organiziran je putem interaktivnih on-line grupa i namijenjen je za djecu osnovnih i srednjih škola. Djeca preko on-line platforme imaju mogućnost istodobno komunicirati (glasom ili chatom), imati vizualni kontakt s edukatorom preko web-kamere te na radnoj površini rješavati zadatke kao u svojoj bilježnici, uz mnogo dodatnih mogućnosti i zabave. Grupe "Škole u oblacima" nisu veće od tri do pet učenika i na taj način posebno su posvećene organiziranju edukacija prilagođenih osobnim potrebama i predznanjima svakog učenika, što osigurava brzo napredovanje i dobre rezultate u učenju.

Edukatori "Škole u oblacima" koriste se najnovijim digitalnim izdanjima udžbenika i multimedijom temeljenom na najnovijim, interaktivnim materijalima. U „Školi u oblacima“ podučava kompetentna i visoko motivirana ekipa profesora, učitelja i dječjih psihologa koji redovito prate razvoj struke. Jedan od razvojnih prioriteta je i ulaganje u neprestano stručno usavršavanje djelatnika. Edukatori aktivno sudjeluju na stručnim skupovima, „webinarima“ i konferencijama u zemlji i inozemstvu te se na taj način razvijaju zajedno s djecom.

"Nit vodilja pri pokretanju Škole u oblacima bila nam je djeci u Hrvatskoj ponuditi suvremen i tehnološki napredan program koji će im znatno olakšati učenje i svladavanje školskog kurikuluma na zabavan i jednostavan način. Uvjereni smo kako će djeca i njihovi roditelji prepoznat veliki potencijal ovog projekta te nam ukazati povjerenje kako bismo djecu na najbolji mogući način pripremili za sve izazove koji ih čekaju u budućnosti", izjavio je Krunoslav Bodružić, jedan od osnivača Škole u oblacima.

Osim inovativnog pristupa učenju i svladavanju školskog gradiva, djecu će zasigurno privući i zanimljivi nazivi grupa. Tako je grupa "Gorko-slatke" zadaće namijenjena učenicima od prvog do četvrtog razreda osnovne škole i sastoji se od najviše15 učenika kojima se nudi mogućnost spajanja na platformu svaki dan u isto vrijeme u dogovorenom rasporedu grupe. Male "Vege" instrukcije osmišljene su za pomoć učenicima od petog do osmog razreda osnovne škole, kao dobar "školski temeljac" znanju. Djeci pomažu ispraviti loše ocjene iz pojedinog predmeta te da u motivirajućoj radnoj sredini već u samom početku steknu dobre temelje za daljnje školovanje. Velike "Gastro" instrukcije osmišljene su za pomoć učenicima srednjih škola te uz dobru analizu učeničkog znanja, pomažu pri ispravljanju loših ocjena iz određenih predmeta.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Comping
Huawei
HT
IBM iX
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Lenovo

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2023. CroPC.net

                    

Preporučujemo: AvalonTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.