| | | |

Combis dodijelio nove stipendije

Pin It

Combis podržava mlade IT stručnjake i jedan od dugoročnih ciljeva kompanije jest mladima omogućiti što više konkretnih ICT znanja i prilika za dokazivanjeCombis podržava mlade IT stručnjake i jedan od dugoročnih ciljeva kompanije jest mladima omogućiti što više konkretnih ICT znanja i prilika za dokazivanje

Vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj Combis dodijelio je nove stipendije studentima zagrebačkog Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER) za 2019. godinu

Combis se, osim stipendija, obvezao studentima osigurati i iskustvo na konkretnim razvojnim projektima iz područja mrežnih tehnologija i sigurnosti.

"Stipendisti su izuzetan doprinos timu zbog svojih inovativnih ideja i želje da eksperimentiraju s tehnologijom i stvaraju nešto novo. S druge strane, naš je zadatak pomoći im da razviju praktična znanja i nadograde svoju stručnost za neko područje, a sve kroz iskustvo rada na projektima. S obzirom na to da je Combisova ekspertiza u mrežnim tehnologijama na visokoj razini, a projekti koje radimo u tom području zanimljivi i inovativni, vjerujem kako će novi tim iskoristiti sve naše potencijale", komentirao je Domagoj Pehar, direktor Odjela IP komunikacija i sigurnosnih tehnologija u Combisu, te dodao kako Combis kontinuirano zapošljava i pozvao sve zainteresirane da svakako provjere trenutno otvorene pozicije.

Stipendistima je pored mentorstva profesora s FER-a osigurano i mentorstvo stručnjaka Combisa.

"Studenticama i studentima, mentorirano i stipendirano radno iskustvo za vrijeme studiranja zasigurno olakšava ulazak u svijet rada. Također, povezivanje kompanija s jedne strane te fakulteta i studenata s druge strane doprinosi razvoju domaće IT industrije, izmjeni znanja i zadržavanju mladih i perspektivnih visoko obrazovanih ljudi u Hrvatskoj", izjavio je Željko Ilić, izvanredni profesor Zavoda za telekomunikacije FER-a.

Combis podržava mlade IT stručnjake i jedan od dugoročnih ciljeva kompanije jest mladima omogućiti što više konkretnih ICT znanja i prilika za dokazivanje. Iz istog razloga Combis je formirao interni startup pod nazivom NeoStartup, uključen je u mnoga studentska IT natjecanja te organizira try{code}catch hackathon.

"Budući da je Combis vodeća IT kompanija u Hrvatskoj, sretna sam što sam postala dijelom njihovog tima. Dobila sam priliku puno toga naučiti od vrsnih stručnjaka u području mrežnih tehnologija. Prisustvujući kao student na Combis konferenciji ove godine u Poreču imala sam priliku čuti zanimljiva predavanja o tehnološkim novitetima iz IT industrije te sam kroz gejmifikaciju, razne igre i događanja na konferenciji, uspjela upoznati i zabavnu stranu Combisa. Nadam se da će i u ovom iskustvu, usporedno s učenjem i radom, i dalje biti puno zabavnih trenutaka", rekla je ovom prilikom Petra Pelajić, studentica pete godine FER-a i nova stipendistica u Combisu.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

Vozili smo novu Mazdu 3

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675