| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Backup Exec stekao certifikat za Microsoft Azure i Windows Server 2019 - CroPC.net

Backup Exec stekao certifikat za Microsoft Azure i Windows Server 2019

Veritas Backup Exec je jedno od prvih rješenja za zaštitu podataka koje je postiglo certifikaciju za Microsoft Azure i Windows Server 2019

Veritas Technologies objavljuje kako je njezin proizvod Backup Exec dobio certifikat za usklađenost s Microsoft Azureom i Windows Serverom 2019, najnovija verzija Backup Execa omogućava organizacijama svih veličina da zaštitu podataka prilagode svojim potrebama i da dobiju podršku kojoj mogu vjerovati, neovisno o tome gdje se njihovi podaci nalaze – na fizičkim serverima ili virtualnim strojevima u oblaku

Sustav za oporavak nakon incidenta (disaster recovery) posljednja je linija obrane u današnjem dinamičnom digitalnom svijetu jer omogućuje organizacijama da brzo obnove svoje podatke i kritične aplikacije u slučaju IT katastrofe, ucjene ransomwareom ili gubitka podataka.

Veritas Backup Exec je jedno od prvih rješenja za zaštitu podataka koje je postiglo certifikaciju za Microsoft Azure i Windows Server 2019, što za korisnike znači potpunu podršku od prvog dana javne dostupnosti ovih proizvoda i to bez obzira na vrstu okruženja – u oblaku, virtualna ili fizička. S ovim jedinstvenim rješenjem za zaštitu podataka, organizacije bilo koje veličine sada mogu centralno upravljati i prilagoditi potrebe zaštite svojih aplikacija i suvremenih radnih opterećenja.

Za sustave koji su ključni za poslovanje, Veritas Backup Exec dodaje troškovno učinkovit dodatni sloj zaštite korištenjem usluge povrata podataka u slučaju katastrofe koji se zasniva na Microsoftovom Azure Site Recovery (ASR). Veritas Backup Exec pritom koristi svoju integriranu mogućnost Instant Cloud Recovery za glatku interakciju s tim rješenjem te automatski stvara i ažurira replike kritičnih virtualnih strojeva koji se nalaze izvan ASR-a.

Kada dođe do kritične pogreške u sustavu, korisnici Veritasovog Backup Execa moći će brzo prebaciti sve procese na Azure. Kako bi se postigla ova dodatna razina zaštite, nije potrebno ulagati u sekundarna rješenja ili unaprijed ulagati u licence. Kako bi dodatno optimizirali svoje procese i troškove sigurnosne pohrane podataka, korisnici mogu pokretati testove svojih procedura za oporavak od katastrofe te tako steći potpuno povjerenje u sustav.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675