| | | |

HTC VIVE u partnerstvu s Mozillom i AWS tržištu predstavlja prvi web preglednik u virtualnoj stvarnosti

Pin It

Surfanje Internetom danas je nespretno, a navigacija otežanaSurfanje Internetom danas je nespretno, a navigacija otežana

HTC VIVE, predvodnik u room-scale virtualnoj stvarnosti (VR), danas objavljuje svoju prvu suradnju ovakvog tipa s Mozillom Firefox, AWS Amazon Sumerian i Fidelity Investments, koja će potrošačima omogućiti da unesu VR u svakodnevni život pružajući realistično iskustvo pretraživanja Interneta u virtualnoj stvarnosti - Firefox Reality koji postati će Viveov nativni VR preglednik te korisnicima zajamčiti sigurnost i privatnost

Kako bi se web sadržaj jednostavno prenio u virtualnu stvarnost, HTC Vive surađuje i s Amazon Web Services (AWS), čiji Amazon Sumerian pruža programerima i tvrtkama alate za jednostavno stvaranje i pokretanje VR iskustava. Prva kompanija koja će na CES-u demonstrirati novu platformu bit će Fidelity Investments, koji će omogućiti potrošačima da pregledaju svoj portfelj u VR putem prilagođenog okruženja dizajniranog za novi preglednik.

Surfanje Internetom danas je nespretno, a navigacija otežana. HTC Vive se okreće Mozillinom Firefoxu kako bi redefinirao viziju VR iskustva na webu. Ovo partnerstvo omogućuje potpuno optimizirano iskustvo pretraživanja Interneta u virtualnoj stvarnosti za brže i jednostavnije pretraživanje, pristup omiljenim VR web-lokacijama za kupnju, istraživanje, surfanje, gledanje videozapisa i još mnogo toga. Firefox će biti zadani internetski preglednik za Vive, Vive Pro i nadolazeći VIVE Cosmos.

HTC Vive se udružuje i s Amazon Sumerianom kako bi na tržište uveo pravi web VR. Kroz ovu suradnju, razvojni programeri HTC Vivea moći će izraditi visoko realistične, VR-optimizirane web stranice, bez potrebe za specijaliziranim znanjima programiranja. Koristeći Sumerian, programeri će brzo zamisliti, testirati i objaviti VR-optimizirane web stranice trenutno dostupne internim testerima, autoriziranim korisnicima ili javnosti. Uz VR stranice, AWS i HTC planiraju integrirati Sumerian s Viveportom, što će ubrzati objavljivanje VR iskustava na platformi te ih učiniti dostupnijim krajnjim korisnicima.

Kako bi prikazao potpun potencijal ovih suradnji, HTC Vive će na CES VR Showcaseu u hotelu Wynn ugostiti Fidelity Investments. Prototip VR web stranice Fidelity Investments omogućit će financijskim korisnicima da urone u svoje investicije putem novih alata za vizualizaciju podataka, kao i kolaboraciju među korisnicima – primjerice, člana obitelji ili savjetnika od povjerenja.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

Vozili smo novu Mazdu 3

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675