| | | |

HTC predstavio cjelokupne pakete premium VR ponuda za tvrtke svih veličina

Pin It

VIVE Sync se jednostavno integrira u infrastrukturu tvrtke, osiguravajući prilagođenu i sigurnu platformuVIVE Sync se jednostavno integrira u infrastrukturu tvrtke, osiguravajući prilagođenu i sigurnu platformu

HTC VIVE najavljuje VIVE Sync, VR aplikaciju za kolaboraciju i sastanke, osmišljenu isključivo za korporativnu uporabu

Jednostavan i siguran, VIVE Sync je ugrađen u sve uređaje ekosustava Vive, pa je kompatibilan s platformama VIVE, VIVE Pro i VIVE Focus. Razvojem korporativnog kolaboracijskog alata, HTC VIVE nastavlja s predanosti u isporuci vrhunskog VR hardvera i softverskih rješenja za tvrtke svih veličina. 2 Bears Studio, interni razvojni tim HTC VIVE, u prosincu će započeti s odabirom pilot partnera u čije će poslovanje implemantirati VIVE Sync.

VIVE Sync je intuitivan VR kolaboracijski alat kojim interni timovi mogu komunicirati u virtualnom podijeljenom prostoru, podižući razinu komunikacije i produktivnosti cijele organizacije. S istovremenom podrškom za do 20 ljudi, timovi zaposlenika diljem svijeta sada mogu dijeliti materijale, voditi diskusije i donositi kolaboracijske odluke u stvarnom vremenu. Uz dinamične i prilagodljive avatare, pojedinci će moći ostvariti realističnu interakciju sa svojim kolegama, bez obzira gdje se u svijetu nalazili. Putem aplikacije VIVE Sync, sudionici će moći jednostavno i izravno sa svojih poslužitelja dijeliti razne materijale – videozapise, prezentacije, kao i 2D i 3D sadržaje. Dodatno, mogućnosti 3D crtanja u aplikaciji VIVE Sync korisnicima će omogućiti da označavaju svoje materijale i čine ih interaktivnim, dok će mogućnosti jednostavnog uzimanja snimke zaslona, video snimanja i podrške konverziji glasa u tekst dodatno potaknuti kontinuiranu kolaboraciju i izvan virtualne sobe za sastanke.

„Imajući u vidu naše urede na lokacijama diljem svijeta, osmislili smo VIVE Sync kao interno rješenje za mnoge bolne točke udaljenog rada i suradnje", rekao je David Sapienza, izvršni direktor 2 Bears Studio. "Ono što nam je bilo najvažnije i ono što ističe VIVE Sync od drugih rješenja jest trajni naglasak na sigurnosti i jednostavnosti korištenja cjelokupne aplikacije."

VIVE Sync se jednostavno integrira u infrastrukturu tvrtke, osiguravajući prilagođenu i sigurnu platformu. S organizacijama koje mogu preuzeti potpunu kontrolu nad vlastitom sigurnošću, zaposlenici mogu potpuno slobodno dijeliti povjerljive i osjetljive materijale sa svojim kolegama. Pored toga, uspostavljanje sigurnog sastanka u aplikaciji VIVE Sync jednostavan je i intuitivan proces. Putem integracije u Outlook Office 365, korisnici jednostavno mogu uspostaviti sastanke u VIVE Syncu putem e-pošte, a podrška prepoznavanju QR koda, uspostavljena zahvaljujući prednjim kamerama sustava VIVE, omogućuje jednostavan način priključivanja sastancima.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

Vozili smo novu Mazdu 3

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675