| | | |

Dell Cyber Recovery - najučinkovitija zaštita podataka

Pin It

Dell EMC Cyber Recovery je novi softver koji se integrira s hardverom za pohranu zaštite Dell EMC Data DomainDell EMC Cyber Recovery je novi softver koji se integrira s hardverom za pohranu zaštite Dell EMC Data Domain

Dell EMC donosi najnovije rješenje za borbu protiv ransomware-a i cyber napada – Cyber Recovery softver koji dolazi s inovativnom automatizacijom, radnim sustavom i sigurnosnim analitikama koje izoliraju kopije podataka ali ih i dalje stavljaju na raspolaganje za nesmetano odvijanje posla

Cyber napadi postali su učestala pojava koja nerijetko ostavlja tvrtke i poslove danima pa čak i tjednima izvan posla, što u konačnici može značiti velike novčane gubitke za poslovanje. I dok brojne tvrtke imaju moćne softvere za zaštitu i otkrivanje prijetnji suočavaju se s nemogućnošću brzog oporavka u slučajevima uspješnih ransomware i cyber napada.

"Zlonamjerni entuzijasti i sofisticirani cyber napadači, osobito oni koji se bave ransomware-om, posebno namjerno ciljaju zaštitu podataka i rezervnu infrastrukturu. Složeni pristup zaštiti podataka unutar portfelja i našeg softvera i usluga Dell EMC Cyber Recovery pomoći će osigurati istinsku izolaciju podataka i zadnju liniju obrane podataka za poslovne ključne podatke od različitih cyber prijetnji." - istaknuo je Beth Phalen, predsjednik Odjela zaštite podataka, Dell EMC.

Dell EMC Cyber Recovery je novi softver koji se integrira s hardverom za pohranu zaštite Dell EMC Data Domain. On pruža rješenje koje kombinira prednosti izolacije podataka i kontinuiteta poslovanja kako bi se smanjio utjecaj cyber napada, a istodobno osigurava bržu i veću vjerojatnost uspjeha u oporavku kritičnih podataka i sustava.

Softver automatizira zadržavanje izoliranih sigurnih kopija kritičnih podataka unutar Cyber Recovery Vault (CR Vault) i sklanja ih od napada. Služeći i kao test zona, CR Vault korisnicima omogućuje da obavljaju sigurnosnu analizu na zadržanim podacima bez potrebe za ponovnim uspostavljanjem i potencijalno aktiviranjem zlonamjernog softvera koji može biti prisutan u zaštićenom skupu podataka. Novi REST API automatizacijski okvir pruža besprijekornu integraciju sa sigurnosnim analitičkim programskim paketima kao što je Index Engines CyberSense koji primjenjuje više od 40 heuristika kako bi se utvrdili indikatori kompromisa.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

Vozili smo novu Mazdu 3

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675