| | | |

Dell najavljuje nova IoT rješenja za automatizaciju

Pin It

Video materijali pružaju bogate informacije o fizičkom svijetu, ali potop videodatoteka stvara previše podataka za ljude da bi se troškovno učinkovito pratili s ciljem donošenja odluka u stvarnom vremenuVideo materijali pružaju bogate informacije o fizičkom svijetu, ali potop videodatoteka stvara previše podataka za ljude da bi se troškovno učinkovito pratili s ciljem donošenja odluka u stvarnom vremenu

Odjel za Edge and IoT Solutions Dell Technologies-a najavljuje nova rješenja i pakete kako bi pojednostavio implementaciju sigurnih, skalabilnih rješenja za računalnu obradu i slučajeve upotrebe IoT rješenja

S tim rješenjima, Dell Technologies kombinira alate iz širokog portfelja s tehnologijom Intel-a I partnera u sklopu Dell Technologies IoT Solutions Partner Program-a.

Video materijali pružaju bogate informacije o fizičkom svijetu, ali potop videodatoteka stvara previše podataka za ljude da bi se troškovno učinkovito pratili s ciljem donošenja odluka u stvarnom vremenu. Primjena analitike, kao što je umjetna inteligencija (AI), automatizira snažne, djelotvorne uvide.

Omogućivanjem računalnog vida s IoT rješenjima tvrtke Dell Technologies, korisnici mogu preciznije, učinkovitije i učinkovitije “vidjeti” relevantne podatke koji se odnose na područja kao što su javna sigurnost, iskustvo kupaca i inventar i kvaliteta proizvoda. Nadzor je primarni slučaj na koji je Dell Technologies primijenio računalnu viziju, tako da korisnici mogu troškovno učinkovitije pratiti događaje u fizičkom svijetu i automatizirati donošenje odluka.

Stvoren na vodećoj Cloud infrastrukturi, Dell Technologies IoT Solution for Surveillance nudi:

  • Brz povrat ulaganja – Otvorena arhitektura dozvoljava prilagodbu sa širokim izborom tehnologije, kupovine i konfiguracije te se fleksibilno prilagođava mijenjajućim tehnologijama I industrijskim regulacijama kako bi zadovoljio podatkovne potrebe danas i u budućnosti.
  • Smanjeni rizik – Dell EMC Surveillance Validation Lab testira hardver i ISV softverska rješenja zajedno u ekstremnim simulacijama kako bi osigurao da će s lakoćom podnijeti zahtjeve svakodnevnog korištenja.
  • Integrirana sigurnost – Ugrađene sigurnosne mjere uključuju mirko-segmentaciju (NSX-T) I mogućnost (OTA) ažuriranja i sigurnosnih zakrpa u realnom vremenu na sve nadzorne uređaje od kamere do cloud-a.
  • Veća pouzdanost s mogućnošću skalabilnosti od stotina do tisuća kamera / senzora - Rješenje nudi automatizirani pristup za skaliranje od 300TB do 50PB + na Dell EMC Elastic Cloud Storage za privatne, lokalne, izvaninstitucionalne ili hibridne potrebe. Visoka dostupnost i nulti gubitak podataka bit će zajamčeni s vSAN RAID 5/6 preko bljeskalice i diska. Osim toga, ESXi Enterprise Plus omogućuje visoku dostupnost i usluge za oporavak od katastrofe.

Dell Technologies nastavlja svoju predanost otvorenosti i standardizaciji u IoT-u. Aktivno sudjeluje u EdgeX Foundry, open source projekt s naglaskom na izgradnji zajedničkog okvira interoperabilnosti kako bi se olakšao ekosustav za Edge computing. Projekt koji broji više od 60 organizacija članica, nedavno je najavio objavu koda ‘California’, velikog iskoraka u evoluciji EdgeX okvira ka podršci zahtjeva developera za implementaciju u poslovno-kritičnim IoT aplikacijama.

Dell Technologies također sudjeluje u radu Industrial Internet Consortium-a (IIC), OpenFog Consortium-a i Automotive Edge Computing Consortium-a (AECC).

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675